Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma

Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Neregård

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma är skriven av Fredrik Neregård och gavs ut 2020-03-23.

Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma. Boken är skriven av författaren Fredrik Neregård. Calazo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma var 2020-03-23.

Originalspråket som Fredrik Neregård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fotvandring vilket ger den Rbo,Nbc.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 285 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 125 x 23 mm och den väger så mycket som 1 g. Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma ISBN är 9789188779502. Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma är en del av serien: Calazo friluftsböcker.


Läs Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som ljudbok

Vill du lyssna på Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma som pocket

Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma
 • Författare: Fredrik Neregård
 • Genre: Fotvandring
 • Förlag: Calazo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-03-23
 • Pris: 289
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 285
 • Fysiska dimensioner: 185 x 125 x 23 mm
 • SAB: Rbo,Nbc.08
 • ISBN: 9789188779502

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma?

Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma är skriven av författaren Fredrik Neregård

När gavs Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-23.

Var kan jag köpa Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma?

Vi rekommenderar att du köper Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nordkalottleden är en drygt 800 kilometer lång vandringsled som passerar de nordligaste delarna av Norge, Finland och Sverige genom ett av Europas mest storslagna och opåverkade vildmarksområden. Leden korsar riksgränserna sammanlagt 18 gånger och går förbi 50 övernattningsstugor och fem nationalparker i de tre länderna. Det här är den första boken som ges ut på svenska om Nordkalottleden. Du får en komplett beskrivning av leden, från startpunkten Kautokeino i norr till de tre alternativa slutdestinationerna Hellemobotn, Sulitjelma och Kvikkjokk. I boken är Nordkalottleden indelad i fyra avsnitt mellan de orter som har bäst kommunikationer. Varje avsnitt lämpar sig för en fjällvandring på 8-12 dagar. Fredrik Neregård är naturfotograf och författare som har skrivit en rad populära guideböcker om Sarek, Kebnekaise, Padjelanta och Kungsleden.

Utgivande förlag: Calazo Förlag