Fjäderbrevet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Moa Martinson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjäderbrevet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjäderbrevet är skriven av Moa Martinson och gavs ut 2015-11-20.

Fjäderbrevet som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjäderbrevet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fjäderbrevet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjäderbrevet. Boken är skriven av författaren Moa Martinson. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjäderbrevet var 2015-11-20.

Originalspråket som Moa Martinson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fjäderbrevet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 34 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 147 x 105 x 5 mm och den väger så mycket som 46 g. Fjäderbrevet ISBN är 9789175890944. Fjäderbrevet är en fristående bok .


Läs Fjäderbrevet som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjäderbrevet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjäderbrevet som ljudbok

Vill du lyssna på Fjäderbrevet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fjäderbrevet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjäderbrevet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjäderbrevet som pocket

Fjäderbrevet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjäderbrevet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjäderbrevet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjäderbrevet
 • Författare: Moa Martinson
 • Genre:
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2015-11-20
 • Pris: 59
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 34
 • Fysiska dimensioner: 147 x 105 x 5 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789175890944

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjäderbrevet?

Fjäderbrevet är skriven av författaren Moa Martinson

När gavs Fjäderbrevet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-20.

Var kan jag köpa Fjäderbrevet?

Vi rekommenderar att du köper Fjäderbrevet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Moa Martinson är en av våra främsta proletärförfattare. Martinsons verk skildrar arbetarnas hårda vardag, och relationer mellan kvinnor har ofta en central roll. Hennes novell Fjäderbrevet är en realistisk och osentimental livsskildring om en mor och dotters överlevnad i fattigsverige, där utomäktenskapliga barn gömdes undan. Martinsons delvis självbiografiska novell berör och ersätter ett glapp där kvinnorna annars har skrivits ur historien. Den är hämtad ur novellsamlingen Armén vid horisonten (1942). En sjö som låg osynlig i dimman hade de att ro över. Innan de gick stod de vid dörren, morfar med sexdagarslivet på armen som en bröllopstårta, som min mor sa då hon berättade, och de förmanade henne att inte stiga upp medan de var borta. Så gav de sig av. Vid stranden räckte morfar bröllopstårtan till mormor och tog till årorna. De rodde länge omkring i dimman. Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet – allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.

Utgivande förlag: Novellix