Felix och tidsmaskinen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Lööf

Jämför och hitta det billigaste priset på Felix och tidsmaskinen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Felix och tidsmaskinen är skriven av Jan Lööf och gavs ut 2012-11-01.

Felix och tidsmaskinen som bok, ljudbok eller e-bok.
Felix och tidsmaskinen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 122

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Felix och tidsmaskinen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Felix och tidsmaskinen. Boken är skriven av författaren Jan Lööf. Kartago Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Felix och tidsmaskinen var 2012-11-01.

Originalspråket som Jan Lööf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier & seriestrippar vilket ger den uHci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Felix och tidsmaskinen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 86 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 195 x 8 mm och den väger så mycket som 300 g. Felix och tidsmaskinen ISBN är 9789187057038. Felix och tidsmaskinen är en fristående bok .


Läs Felix och tidsmaskinen som bok

För dig som vill köpa och läsa Felix och tidsmaskinen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 122 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Felix och tidsmaskinen som ljudbok

Vill du lyssna på Felix och tidsmaskinen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Felix och tidsmaskinen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Felix och tidsmaskinen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Felix och tidsmaskinen som pocket

Felix och tidsmaskinen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Felix och tidsmaskinen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Felix och tidsmaskinen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Felix och tidsmaskinen
 • Författare: Jan Lööf
 • Genre: Tecknade serier & seriestrippar
 • Förlag: Kartago Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-11-01
 • Pris: 122
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 86
 • Fysiska dimensioner: 260 x 195 x 8 mm
 • SAB: uHci
 • ISBN: 9789187057038

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Felix och tidsmaskinen?

Felix och tidsmaskinen är skriven av författaren Jan Lööf

När gavs Felix och tidsmaskinen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-01.

Var kan jag köpa Felix och tidsmaskinen?

Vi rekommenderar att du köper Felix och tidsmaskinen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

 Felix är en av de allra första svenska strippserierna i svensk dagspress. Serien skapades 1967 av Jan Lööf som ritade den fram till 1973. Serien innehöll en mängd spännande äventyr med inslag av science fiction, bovjakter, djungeläventyr och uppfinningar. Här finns mycket av den värld som vi har blivit bekanta med via Jan Lööfs barnböcker.För första gången presenteras Felix här i färg, till viss del är serien nytecknad och omdisponerad. Serien skapades på sin tid under stor tidspress och Jan Lööf menar att det finns något positivt med detta: “Istället för ändra i replikerna i det oändliga tvingas man använda de första meningarna som dyker upp i skallen. Då uppstår ett slags naturligt tilltal som faktiskt håller vid omläsning.”I Felix och tidsmaskinen möter Felix en märklig Professor Propp som uppfunnit en tidsmaskin som har en jättelik robot som medhjälpare. Felix och professorn reser tillbaka 2300 år i tiden och hamnar i antikens Grekland. Roboten som ska assistera vid tidsmaskinen fångas in av två bovar. Tjuvarna använder tidsmaskinen till att stjäla pengar samtidigt som Felix och professorn har sålts som galärslavar till härskaren Leonides. De lyckas fly och blir hjälpta av pelarhelgonet Simon och hamnar tillslut i huvudet på kolossen av Rhodos där vetenskapsmannen Telepathos bor. Tillsammans konstruerar de den allra första flygmaskinen. När de återvänder till modern tid bestämmer de sig för att starta en cirkus och reser till forntiden för att fånga en Tyrannosaurus Rex till cirkusen och kommer till slut hem med ett skräcködleägg och dessutom en vildman som visar sig vara en av de första människorna.    

Utgivande förlag: Kartago Förlag