Fattigadel I-IV – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agnes Von Krusenstjerna

Jämför och hitta det billigaste priset på Fattigadel I-IV innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fattigadel I-IV är skriven av Agnes Von Krusenstjerna och gavs ut 2010-10-01.

Fattigadel I-IV som bok, ljudbok eller e-bok.
Fattigadel I-IV

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 559

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fattigadel I-IV

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fattigadel I-IV. Boken är skriven av författaren Agnes Von Krusenstjerna. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fattigadel I-IV var 2010-10-01.

Originalspråket som Agnes Von Krusenstjerna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Fattigadel I-IV i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 168 x 140 mm och den väger så mycket som 2640 g. Fattigadel I-IV ISBN är 9789100124915. Fattigadel I-IV är en fristående bok .


Läs Fattigadel I-IV som bok

För dig som vill köpa och läsa Fattigadel I-IV som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 559 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fattigadel I-IV som ljudbok

Vill du lyssna på Fattigadel I-IV som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fattigadel I-IV som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fattigadel I-IV som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fattigadel I-IV som pocket

Fattigadel I-IV finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fattigadel I-IV med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fattigadel I-IV med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fattigadel I-IV
 • Författare: Agnes Von Krusenstjerna
 • Genre:
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-10-01
 • Pris: 559
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 225 x 168 x 140 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789100124915

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fattigadel I-IV?

Fattigadel I-IV är skriven av författaren Agnes Von Krusenstjerna

När gavs Fattigadel I-IV ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-01.

Var kan jag köpa Fattigadel I-IV?

Vi rekommenderar att du köper Fattigadel I-IV hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Starka och svidande uppgörelser med den högborgerliga familjen och dess konventioner var ett ständigt återkommande tema i Agnes von Krusenstjernas författarskap.Med stor inlevelse skildrade hon kvinnors längtan efter självständighet och frihet och var inte bara en av tidens stora författare utan också en av de mest diskuterade och kritiserade.Sviten Fattigadel: Fattigadel, Dunkelt mellan träden, Dessa lyckliga år och I livets vår, Krusenstjernas alter ego Viveka von Lagercronas berättelse, skrevs under åren 1935-1938 och presenteras här för första gången på mer än sextio år i en nyutgåva.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag