Fattiga riddare och stora svenskar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Klas Östergren

Jämför och hitta det billigaste priset på Fattiga riddare och stora svenskar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fattiga riddare och stora svenskar är skriven av Klas Östergren och gavs ut 2010-09-08.

Fattiga riddare och stora svenskar som bok, ljudbok eller e-bok.
Fattiga riddare och stora svenskar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fattiga riddare och stora svenskar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fattiga riddare och stora svenskar. Boken är skriven av författaren Klas Östergren. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fattiga riddare och stora svenskar var 2010-09-08.

Originalspråket som Klas Östergren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Fattiga riddare och stora svenskar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 553 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 32 mm och den väger så mycket som 330 g. Fattiga riddare och stora svenskar ISBN är 9789174290264. Fattiga riddare och stora svenskar är en fristående bok .


Läs Fattiga riddare och stora svenskar som bok

För dig som vill köpa och läsa Fattiga riddare och stora svenskar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fattiga riddare och stora svenskar som ljudbok

Vill du lyssna på Fattiga riddare och stora svenskar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fattiga riddare och stora svenskar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fattiga riddare och stora svenskar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fattiga riddare och stora svenskar som pocket

Fattiga riddare och stora svenskar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fattiga riddare och stora svenskar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fattiga riddare och stora svenskar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fattiga riddare och stora svenskar
 • Författare: Klas Östergren
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2010-09-08
 • Pris:
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 553
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 32 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174290264

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fattiga riddare och stora svenskar?

Fattiga riddare och stora svenskar är skriven av författaren Klas Östergren

När gavs Fattiga riddare och stora svenskar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-09-08.

Var kan jag köpa Fattiga riddare och stora svenskar?

Vi rekommenderar att du köper Fattiga riddare och stora svenskar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stockholm 1937. det är slutet av de stora galakvällarnas ljusskimrande era; det är det stora svindlarnas stund. En ny tid är på väg, formad i ett dunkelt samspel mellan kapitalets krafter och det gryende folkhemmets arkitekter. De stora svenskarna är långtifrån alltid äkta riddare, och de fattiga riddarna får aldrig spela de stora rollerna.Ytterst få besitter insikt i det dolda skeendet. En av dem är den mystiske murveln Pope, som dock får se sina brännbara avslöjanden kvävas av det välordnade samförståndet. En annan är filmmagnaten Rubert D. Bolin, som går sin undergång till mötes när han spelar in en ytterst kontroversiell film om ett hemligt förbund mellan Kreuger och Per Albin Hansson.En som definitivt inte begriper någonting är den avsigkomne charmören Florian Kroull som ser sig förvandlad från misslyckad lönnmördare till den nye gudfadern i Stockholms undre värld – och därmed vinner den vackra Victoria Koriander, dotter till en kufisk kuriosahandlare i Gamla Stan.¤Fattiga riddare och stora svenskar är en bred och fantasifull roman om förbrytelse och förförelse, den privata och den offentliga. Med atmosfär och fabuleringsglädje frambesvärjer den ett svunnet Stockholm, där sökandet efter det som döljs under historiens yta och i människors sinnen har många kontaktpunkter med nutiden. Med sitt flöde av både uppdrivet komiska och vemodigt tragiska förvecklingar är den en ohämmat underhållande skröna i den stora episka traditionen och en egensinnigt självständig roman av en ung författare som suveränt behärskar sina uttrycksmedel.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket