Fasans dal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på Fasans dal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fasans dal är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut .

Fasans dal som bok, ljudbok eller e-bok.
Fasans dal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fasans dal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fasans dal. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fasans dal var .

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fasans dal är det: 9789198848144.


Läs Fasans dal som bok

För dig som vill köpa och läsa Fasans dal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fasans dal som ljudbok

Vill du lyssna på Fasans dal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fasans dal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fasans dal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fasans dal som pocket

Fasans dal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fasans dal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fasans dal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fasans dal
  • Författare: Arthur Conan Doyle
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 191
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848144

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fasans dal?

Fasans dal är skriven av författaren Arthur Conan Doyle

När gavs Fasans dal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Fasans dal?

Vi rekommenderar att du köper Fasans dal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett brutalt mord har begåtts i en engelsk herrgård. Vindbryggan över vallgraven var uppfälld men ingen i huset kan rimligtvis vara skyldig. Bokens andra del utspelar sig i hård miljö bland gruvarbetare och frimurare i Vermissa Valley, USA. Liksom romanerna En studie i rött och De fyras tecken är romanen tvådelad, där första delen handlar om hur Sherlock Holmes och Dr Watson löser fallet i England, och andra delen är en bakgrundshistoria kring de skyldiga. Fasans dal är en Sherlock Holmes-roman av Sir Arthur Conan Doyle, ursprungligen publicerad 1914-1915 som följetong i The Strand Magazine i Storbritannien.

Utgivande förlag: Darkness Publishing