Familjens stora receptskatt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Ljungren

Jämför och hitta det billigaste priset på Familjens stora receptskatt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Familjens stora receptskatt är skriven av Eva Ljungren och gavs ut 2017-10-05.

Familjens stora receptskatt som bok, ljudbok eller e-bok.
Familjens stora receptskatt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Familjens stora receptskatt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Familjens stora receptskatt. Boken är skriven av författaren Eva Ljungren. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Familjens stora receptskatt var 2017-10-05.

Originalspråket som Eva Ljungren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Familjens stora receptskatt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 40 mm och den väger så mycket som 959 g. Familjens stora receptskatt ISBN är 9789155264468. Familjens stora receptskatt är en fristående bok .


Läs Familjens stora receptskatt som bok

För dig som vill köpa och läsa Familjens stora receptskatt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Familjens stora receptskatt som ljudbok

Vill du lyssna på Familjens stora receptskatt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Familjens stora receptskatt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Familjens stora receptskatt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Familjens stora receptskatt som pocket

Familjens stora receptskatt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Familjens stora receptskatt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Familjens stora receptskatt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Familjens stora receptskatt
 • Författare: Eva Ljungren
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2017-10-05
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 40 mm
 • SAB: Qcaa
 • ISBN: 9789155264468

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Familjens stora receptskatt?

Familjens stora receptskatt är skriven av författaren Eva Ljungren

När gavs Familjens stora receptskatt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-05.

Var kan jag köpa Familjens stora receptskatt?

Vi rekommenderar att du köper Familjens stora receptskatt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Familjens stora receptskatt kom ut första gången gjorde den omedelbart stor succé. Många läsare och matlagare upptäckte bokens stora förtjänst: hur smart och överskådligt alla recepten är uppställda. Alla – även den som är ovan i köket – ska ha lätt att följa dem och kunna göra storverk vid spisen! Detta är den fjärde utgåvan av den populära boken, som är omarbetad och utökad med många nya favoriträtter – över 800 recept!Behöver du inspiration till vardagsmaten eller ska du bjuda på en riktigt fin middag? Är du sugen på en härlig smörgås, tänker du baka matbröd eller en god kaka till kaffet? Vill du blanda en fräsch drink till festen eller behöver du råd om hur man väljer vin till maten? Allt finns i denna guldgruva till kokbok! Här är recepten som gästerna ber att få och rätterna som blir hela familjens favoritmat!

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic