Familjen Bliss och den förtrollade kokboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kathryn Littlewood

Jämför och hitta det billigaste priset på Familjen Bliss och den förtrollade kokboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Familjen Bliss och den förtrollade kokboken är skriven av Kathryn Littlewood och gavs ut 2016-08-23.

Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som bok, ljudbok eller e-bok.
Familjen Bliss och den förtrollade kokboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 98

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Familjen Bliss och den förtrollade kokboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Familjen Bliss och den förtrollade kokboken. Boken är skriven av författaren Kathryn Littlewood. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Familjen Bliss och den förtrollade kokboken var 2016-08-23.

Originalspråket som Kathryn Littlewood skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 265 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 506 g. Familjen Bliss och den förtrollade kokboken ISBN är . Familjen Bliss och den förtrollade kokboken är en del av serien: Familjen Bliss (del 2).


Läs Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som bok

För dig som vill köpa och läsa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 98 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som ljudbok

Vill du lyssna på Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Familjen Bliss och den förtrollade kokboken som pocket

Familjen Bliss och den förtrollade kokboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Familjen Bliss och den förtrollade kokboken
 • Författare: Kathryn Littlewood
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2016-08-23
 • Pris: 98
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 265
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 20 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Familjen Bliss och den förtrollade kokboken?

Familjen Bliss och den förtrollade kokboken är skriven av författaren Kathryn Littlewood

När gavs Familjen Bliss och den förtrollade kokboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-23.

Var kan jag köpa Familjen Bliss och den förtrollade kokboken?

Vi rekommenderar att du köper Familjen Bliss och den förtrollade kokboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den andra delen av Kathryn Littlewoods serie om den bohemiska familjen Bliss blandas hisnande magi med våghalsiga äventyr till en härlig läsning för bokslukare. Familjen Bliss urgamla, förtrollade kokbok är på villovägar, den har stulits av en avlägsen släkting. Familjen är förtvivlad för i kokboken finns alla deras magiska recept.För att få tillbaka kokboken utmanar Rose släktingen i en baktävling.Den går av stapeln i Paris och nu gäller det att ta till alla tricks och knep Rose och hennes syskon kan komma på för att vinna. Annars är kokboken förlorad för all framtid.Nu i ny utgåva.

Utgivande förlag: Alfabeta