Facklan i Riksdagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Daniel Assai

Jämför och hitta det billigaste priset på Facklan i Riksdagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Facklan i Riksdagen är skriven av Daniel Assai och gavs ut 2018-07-18.

Facklan i Riksdagen som bok, ljudbok eller e-bok.
Facklan i Riksdagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 203

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Facklan i Riksdagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Facklan i Riksdagen. Boken är skriven av författaren Daniel Assai. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Facklan i Riksdagen var 2018-07-18.

Originalspråket som Daniel Assai skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Politik & statsskick vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Facklan i Riksdagen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 145 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 15 mm och den väger så mycket som 170 g. Facklan i Riksdagen ISBN är 9789188857897. Facklan i Riksdagen är en fristående bok .


Läs Facklan i Riksdagen som bok

För dig som vill köpa och läsa Facklan i Riksdagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 203 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Facklan i Riksdagen som ljudbok

Vill du lyssna på Facklan i Riksdagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Facklan i Riksdagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Facklan i Riksdagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Facklan i Riksdagen som pocket

Facklan i Riksdagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Facklan i Riksdagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Facklan i Riksdagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Facklan i Riksdagen
 • Författare: Daniel Assai
 • Genre: Politik & statsskick
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2018-07-18
 • Pris: 203
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 145
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188857897

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Facklan i Riksdagen?

Facklan i Riksdagen är skriven av författaren Daniel Assai

När gavs Facklan i Riksdagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-07-18.

Var kan jag köpa Facklan i Riksdagen?

Vi rekommenderar att du köper Facklan i Riksdagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det tar tid att bli en del av sitt forna jag igen och samtidigt bli av med skammen och skulden när man väl insett vad man varit med om. Hur långt man lät det gå. Jag får samtal nästan varje vecka från medlemmar som antingen blivit utstötta eller lever under hot. Men jag får även samtal från dem som fortfarande är kvar och som vill lämna partiet. I början när man träder in i en sådan här sammanslutning kan det likna en smekmånad. Bakgrunden är oftast densamma som när man går med i ett gäng eller i slutna religiösa samfund. En frånvarande far, en chans till revansch mot samhället, en känsla av utanförskap och en längtan till att vara en del av något större… Nu känner man sig accepterad, behövd och får en efterlängtad gemenskap. Det kan därför ge illusionen av att ha fått riktiga vänner som är lojala. Efter en tid kan man dock märka en annan verklighet men då är man redan fast. Det är då man mer eller mindre tvingas med i spelet i vetskap om att ledningen, med hjälp av någon av falangerna, grävt upp saker om dig. Det kan till exempel handla om inspelningar som kan användas i syfte att krossa dig eller din familj. Här utvecklas en form av livegenskap som gör att många tvingas fortsätta. En del klarar sig – andra inte. Du kanske tycker att jag målar upp en alldeles för svart bild av ett politiskt parti, att jag är hämndlysten och gör vad jag kan för att sänka partiet. Jag är inte arg och jag vill inte ha någon revansch och hämnas. Jag vill bara gå ut med min sanning, min upplevelse och andras upplevelser. På så vis är min förhoppning att kunna stoppa fascismen, nynazismen och populismen – innan det är för sent. Och jag kan gå vidare…

Utgivande förlag: Vulkan