Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Nordby

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg är skriven av Peter Nordby och gavs ut 2017-11-01.

Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg. Boken är skriven av författaren Peter Nordby. Landsarkivet i Göteborg är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg var 2017-11-01.

Originalspråket som Peter Nordby skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Ncbi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 768 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 200 x 55 mm och den väger så mycket som 2416 g. Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg ISBN är 9789197986687. Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg är en del av serien: Arkiv i Väst (del 16).


Läs Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som ljudbok

Vill du lyssna på Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg som pocket

Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg
 • Författare: Peter Nordby
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Landsarkivet i Göteborg
 • Utgivningsdatum: 2017-11-01
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 768
 • Fysiska dimensioner: 240 x 200 x 55 mm
 • SAB: Ncbi
 • ISBN: 9789197986687

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg?

Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg är skriven av författaren Peter Nordby

När gavs Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-01.

Var kan jag köpa Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg?

Vi rekommenderar att du köper Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sedan Landsarkivet i Göteborg grundades 1911 har en imponerande samling av arkiv byggts upp – dels från statliga verksamheter och dels från den privata sektorn.I boken Ett västsvenskt kulturarv : de enskilda arkiven i Riksarkivet Landsarkivet i Göteborg presenteras för första gången landsarkivets stora bestånd av enskilda arkiv. Över 2 200 olika arkiv från företag, föreningar, gårdar, släkter, privatpersoner m.fl.En stor del av boken handlar om företagsarkiven och västsvensk näringslivshistoria. En prioritering som speglar landsarkivets roll som regionens främsta näringslivsarkiv. Här ges historien om de göteborgska handelshusen, bruken i Dalsland, varven och rederierna, SKF, Nohab och annan verkstadsindustri, textilindustrin i Sjuhärad och mycket annat.Arkiven presenteras både översiktligt och i fördjupad form med exempel från olika arkivfynd – allt ifrån resultatlistor från Friidrotts-VM i Göteborg till handskrivna manus för tv-hallåor från 1950-talet.Utöver att presentera arkivmaterialet skildras även de historiska sammanhang som handlingarna skapats i. Boken är således även en övergripande skildring av Västsveriges sociala, ekonomiska och kulturella historia.Boken är rikt illustrerad med bilder i huvudsak från landsarkivets samlingar och arkiv samt försedd med omfattande register.En oumbärlig referensbok för den som vill utforska de västsvenska arkiven såväl inom släkt- och hembygdsforskning som inom de akademiska disciplinerna

Utgivande förlag: Landsarkivet i Göteborg