Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hédi Fried

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro är skriven av Hédi Fried och gavs ut 2016-01-16.

Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro. Boken är skriven av författaren Hédi Fried. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro var 2016-01-16.

Originalspråket som Hédi Fried skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Lz Fried, Hédi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 217 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som . Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro ISBN är 9789127148123. Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro är en fristående bok .


Läs Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som ljudbok

Vill du lyssna på Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro som pocket

Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro
 • Författare: Hédi Fried
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-01-16
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 217
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Lz Fried, Hédi
 • ISBN: 9789127148123

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro?

Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro är skriven av författaren Hédi Fried

När gavs Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-16.

Var kan jag köpa Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro?

Vi rekommenderar att du köper Ett tredje liv : Från jordbävning i själen till meningsfull tillvaro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hur klarar Förintelsens överlevande att leva vidare? Hur hittar man en väg framåt efter ettsådant trauma?Ett tredje liv är en personlig och dokumentär skildring av Hédi Frieds insatser för att hjälpa de överlevande och deras anhöriga. Med utgångspunkt i enskilda människors livsöden, inte minst sitt eget, visar Hédi Fried hur viktigt det är att bearbeta de traumatiska upplevelserna, att brytatystnaden mellan generationer och prata, prata, prata…Boken är även en viktig handledning för den som kommer i kontakt med människor som gått igenom traumatiska upplevelser i krig eller i hemmet: tortyr, flyktingskap, incest, våldtäkt eller misshandel.Hédi Fried är författare och psykolog. Hon är engagerad i att sprida kunskap om rasism och demokrati och har föreläst mycket i skolor. Hédi Fried utgår i böckerna Skärvor av ett liv, Livet tillbaka, Ett tredje liv och Livets pendel från sina egna erfarenheter från Förintelsen. Hon föddes 1924 i staden Sighet i dåvarande Ungern (idag Rumänien). Efter att ha suttit i koncentrationsläger i Auschwitz och Bergen-Belsen kom hon till Sverige med Röda korsets bussar 1945. År 2000 mottog hon Natur & Kulturs kulturpris och 2015 fick hon Raoul Wallenbergs pris.

Utgivande förlag: Natur &amp