Ett testamente från helvetet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristina Ohlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett testamente från helvetet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett testamente från helvetet är skriven av Kristina Ohlsson och gavs ut 2016-08-03.

Ett testamente från helvetet som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett testamente från helvetet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett testamente från helvetet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett testamente från helvetet. Boken är skriven av författaren Kristina Ohlsson. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett testamente från helvetet var 2016-08-03.

Originalspråket som Kristina Ohlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ett testamente från helvetet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 31 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 105 x 5 mm och den väger så mycket som 40 g. Ett testamente från helvetet ISBN är 9789175891491. Ett testamente från helvetet är en fristående bok .


Läs Ett testamente från helvetet som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett testamente från helvetet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett testamente från helvetet som ljudbok

Vill du lyssna på Ett testamente från helvetet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett testamente från helvetet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett testamente från helvetet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett testamente från helvetet som pocket

Ett testamente från helvetet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett testamente från helvetet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett testamente från helvetet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett testamente från helvetet
 • Författare: Kristina Ohlsson
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2016-08-03
 • Pris: 55
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 31
 • Fysiska dimensioner: 150 x 105 x 5 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789175891491

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett testamente från helvetet?

Ett testamente från helvetet är skriven av författaren Kristina Ohlsson

När gavs Ett testamente från helvetet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-03.

Var kan jag köpa Ett testamente från helvetet?

Vi rekommenderar att du köper Ett testamente från helvetet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Precis innan 30-åriga Margot ska upprätta ett testamente med sin advokat försvinner hon spårlöst från sin villa. Vad Margots familj och vänner inte vet om är att hon skrivit böcker under en författarpseudonym och genom åren blivit dollarmiljonär. Men Margot bär på ännu en välbevarad hemlighet och advokat Dennis Nilsson börjar misstänka att hennes förflutna hunnit ikapp henne. I sökandet efter Margot letar Dennis upp hennes närmaste. Vem talar egentligen sanning och vem har något att dölja? Kristina Ohlssons kriminalromaner har översatts till över 20 språk och hon har tilldelats ett flertalet priser.Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet – allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format.

Utgivande förlag: Novellix