Ett ord för blod

Ett ord för blod – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett ord för blod innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett ord för blod är skriven av Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren och gavs ut .

Ett ord för blod som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett ord för blod

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ett ord för blod

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett ord för blod. Boken är skriven av författaren Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett ord för blod var .

Originalspråket som Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ett ord för blod är det: 9789180185844.


Läs Ett ord för blod som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett ord för blod som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett ord för blod som ljudbok

Vill du lyssna på Ett ord för blod som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ett ord för blod som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett ord för blod som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett ord för blod som pocket

Ett ord för blod finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett ord för blod med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett ord för blod med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ett ord för blod
  • Författare: Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren
  • Genre: Biografier|Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185844

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett ord för blod?

Ett ord för blod är skriven av författaren Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren

När gavs Ett ord för blod ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ett ord för blod?

Vi rekommenderar att du köper Ett ord för blod hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"En sällsynt angelägen bok i vår tid, om vår tid. Det är en seger i sig, närmast ett mirakel, att hon kunnat skriva den efter det hon upplevt och utsatts för […] Så mycket har sagts och skrivits av experter, journalister och författare som beskriver händelserna utifrån, via källor och betraktelser. Hon berättar inifrån, från epicentrum." Aftonbladet   "Idle lyckas bättre än någon svensk bok om ämnet hittills levandegöra de kvinnor som lever omkring eller i periferin av detta våld." Expressen   En viktig nutidsskildring och en klok, unik inblick i en ung kvinnas liv. BTJ       2015 skjuts en ung man till döds i norra Stockholm. Faysa Idle känner honom som sin bästa vän. För resten av Sverige är han känd som en grundarna till det kriminella nätverket Dödspatrullen. Skjutningen blir början på en våldsam tid i svensk historia – vänner blir över en natt fiender och snart rasar en dödlig konflikt på gatorna. En av de första att välja sida blir Bilal – Faysas egen bror. Det dröjer inte lång tid innan hotbilden sprider sig från honom, ut i familjen. Stockholms förorter brinner och mitt i elden står Faysa. En ung poet med en fot på varje sida av gängkriget som släckt hundratals liv under det senaste decenniet. Hur ska man bygga sig ett liv när alla omkring en när som helst riskerar att dö i förtid? <i>Ett ord för blod</i> är en berättelse om att vara människa, anhörig och kvinna och hamna mitt emellan det vanliga samhället och det brutala gängvåldet. FAYSA IDLE (f. 1998) växte upp i Tensta och har förlorat både vänner och familjemedlemmar i det svenska gängkriget. I dag verkar hon som poet och kreatör. <i>Ett ord för blod</i> är hennes första bok. DANIEL FRIDELL är författare och regissör. Han har tidigare skrivit bland annat <i>Kampen mot ISIS</i>, <i>Säg att du älskar mig</i> och manus till filmen <i>Sökarna</i>. THEODOR LUNDGREN är författare och har skrivit bland annat <i>Där jag kommer ifrån</i> med Dragomir Mrsic och var redaktör för <i>Tills alla dör</i> av Diamant Salihu.

Utgivande förlag: Lind & Co