Ett liv värt att leva – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tadeusz Cynkin

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett liv värt att leva innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett liv värt att leva är skriven av Tadeusz Cynkin och gavs ut 2013-09-23.

Ett liv värt att leva som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett liv värt att leva

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett liv värt att leva

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett liv värt att leva. Boken är skriven av författaren Tadeusz Cynkin. Vita Vitalis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett liv värt att leva var 2013-09-23.

Originalspråket som Tadeusz Cynkin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz Cynkin, Tadeusz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ett liv värt att leva i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 246 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 16 mm och den väger så mycket som 291 g. Ett liv värt att leva ISBN är 9789187507281. Ett liv värt att leva är en fristående bok .


Läs Ett liv värt att leva som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett liv värt att leva som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett liv värt att leva som ljudbok

Vill du lyssna på Ett liv värt att leva som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett liv värt att leva som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett liv värt att leva som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett liv värt att leva som pocket

Ett liv värt att leva finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett liv värt att leva med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett liv värt att leva med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett liv värt att leva
 • Författare: Tadeusz Cynkin
 • Genre:
 • Förlag: Vita Vitalis
 • Utgivningsdatum: 2013-09-23
 • Pris: 99
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 246
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 16 mm
 • SAB: Lz Cynkin, Tadeusz
 • ISBN: 9789187507281

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett liv värt att leva?

Ett liv värt att leva är skriven av författaren Tadeusz Cynkin

När gavs Ett liv värt att leva ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-23.

Var kan jag köpa Ett liv värt att leva?

Vi rekommenderar att du köper Ett liv värt att leva hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tadeusz Cynkin är från Polen, född i april 1920. Polacker i den generationen har varit med om mycket, Tadeusz ovanligt mycket. Ett liv värt att leva är en bok om ett fascinerande människoöde och om mänsklig värdighet. Ungdomsåren under kriget spelar stor roll, med det är inte krigshandlingarna som står i fokus. Boken beskriver att ett liv är möjligt trots grymheter, förtryck och fängelsedomar för påhittade brott. Trots kaos och förnedring blev det ändå ett liv värt att leva. Det är en färd från barndomen och ungdomen till det andra världskrigets utbrott när 19-åringen tillfångatogs av den sovjetiska säkerhetstjänsten NKVD, via fängelser, inre exil, arbetsläger och fångläger till polska frontförband i Röda Armén, där han som mycket ung bataljonschef deltog i erövringen av Berlin i april 1945. Vidare från livet i den kommuniststyrda Folkrepubliken Polen till 1971 och den påtvingade emigrationen till Sverige och ett liv som företagsgrundare och ledare för det största översättningsföretaget i Skandinavien. Det är en resa från normala förhållanden via förödmjukelse och misär till framgång och triumf. En stark berättelse från en som var med när historia skrevs. Ett liv värt att leva lämnar ingen oberörd. Boken innehåller namnregister, historiska förklaringar, lista med förkortningar, förklaring av militära termer och en introduktion till polskt uttal. Jakub wicicki från Utrikespolitiska Institutet har skrivit ett informativt förord.   Jag kan inte tänka mig att det finns någon annan nu levande människa i Sverige som var med om slutstormningen av Berlin i maj 1945. Mats Staffansson Polenkännare Sveriges ambassadör i Warszawa 2000-2005  

Utgivande förlag: Vita Vitalis