Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emilie Flygare-Carlén

Jämför och hitta det billigaste priset på Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 är skriven av Emilie Flygare-Carlén och gavs ut 2007-06-01.

Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Ett köpmanshus i skärgården. D. 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 205

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ett köpmanshus i skärgården. D. 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ett köpmanshus i skärgården. D. 2. Boken är skriven av författaren Emilie Flygare-Carlén. Svenska Vitterhetssamfundet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 var 2007-06-01.

Originalspråket som Emilie Flygare-Carlén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 360 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 165 x 27 mm och den väger så mycket som 760 g. Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 ISBN är 9789172301337. Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 är en del av serien: Svenska författare Ny serie.


Läs Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 205 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 som pocket

Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ett köpmanshus i skärgården. D. 2
 • Författare: Emilie Flygare-Carlén
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Svenska Vitterhetssamfundet
 • Utgivningsdatum: 2007-06-01
 • Pris: 205
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 360
 • Fysiska dimensioner: 230 x 165 x 27 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789172301337

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ett köpmanshus i skärgården. D. 2?

Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 är skriven av författaren Emilie Flygare-Carlén

När gavs Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-06-01.

Var kan jag köpa Ett köpmanshus i skärgården. D. 2?

Vi rekommenderar att du köper Ett köpmanshus i skärgården. D. 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Emilie Flygare-Carlén (1807-1892) var Sveriges mest lästa romanförfattare vid mitten av 1800-talet. Svenska Vitterhetssamfundet ger nu ut romanen Ett köpmanshus i skärgården för första gången på över 100 år i fullständigt skick och första gången i en vetenskaplig utgåva. Denna volym är del 2 av 3.

Utgivande förlag: Svenska Vitterhetssamfundet