Etrusker : historien om ett främmande folk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Furuhagen

Jämför och hitta det billigaste priset på Etrusker : historien om ett främmande folk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Etrusker : historien om ett främmande folk är skriven av Hans Furuhagen och gavs ut 2012-02-17.

Etrusker : historien om ett främmande folk som bok, ljudbok eller e-bok.
Etrusker : historien om ett främmande folk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Etrusker : historien om ett främmande folk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Etrusker : historien om ett främmande folk. Boken är skriven av författaren Hans Furuhagen. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Etrusker : historien om ett främmande folk var 2012-02-17.

Originalspråket som Hans Furuhagen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Jaao,937.501 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Etrusker : historien om ett främmande folk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 300 g. Etrusker : historien om ett främmande folk ISBN är 9789127133778. Etrusker : historien om ett främmande folk är en fristående bok .


Läs Etrusker : historien om ett främmande folk som bok

För dig som vill köpa och läsa Etrusker : historien om ett främmande folk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Etrusker : historien om ett främmande folk som ljudbok

Vill du lyssna på Etrusker : historien om ett främmande folk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Etrusker : historien om ett främmande folk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Etrusker : historien om ett främmande folk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Etrusker : historien om ett främmande folk som pocket

Etrusker : historien om ett främmande folk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Etrusker : historien om ett främmande folk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Etrusker : historien om ett främmande folk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Etrusker : historien om ett främmande folk
 • Författare: Hans Furuhagen
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2012-02-17
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 10 mm
 • SAB: Jaao,937.501
 • ISBN: 9789127133778

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Etrusker : historien om ett främmande folk?

Etrusker : historien om ett främmande folk är skriven av författaren Hans Furuhagen

När gavs Etrusker : historien om ett främmande folk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-02-17.

Var kan jag köpa Etrusker : historien om ett främmande folk?

Vi rekommenderar att du köper Etrusker : historien om ett främmande folk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Etruskerna det främmande och spännande folket som aldrig upphör att fascinera.Redan de antika grekerna diskuterade etruskernas ursprung men lyckades aldrig lösa gåtan. Etruskernas språk, religion och sedvänjor skilde sig från grekernas och romarnas. Etruskerna blev betraktade som ett främmande folk, som man både beundrade och föraktade. Hans Furuhagen har gjort många resor till Etruriens städer i det nuvarande Toscana, strövat i de lokala museerna och besökt etruskiska boplatser och gravar. Han skildrar utgrävningarnas historia från 1700-talet fram till våra dagar och granskar både gamla och nya teorier. Han konstaterar att etruskernas historia och kultur kan förstås enbart utifrån det landskap där de bodde. För den som vill följa i hans fotspår utgör Etrusker en utmärkt introduktion till etruskernas värld. Hans Furuhagen är fil.lic. i klassisk fornkunskap och antikens historia samt hedersdoktor vid Uppsala universitet. Han har deltagit i de svenska utgrävningarna vid San Giovenale i Etrurien och givit ut flera böcker om antikens kultur och samhällsliv, bl a Bröd och skådespel (1978), Pompeji (1979) och På teatern i Athen (1981).

Utgivande förlag: Natur & Kultur