Estudio en Escarlata – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på Estudio en Escarlata innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Estudio en Escarlata är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut 2016-08-01.

Estudio en Escarlata som bok, ljudbok eller e-bok.
Estudio en Escarlata

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Estudio en Escarlata

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Estudio en Escarlata. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Estudio en Escarlata var 2016-08-01.

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Antologier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Estudio en Escarlata i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 92 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 5 mm och den väger så mycket som 136 g. Estudio en Escarlata ISBN är 9781537242484. Estudio en Escarlata är en fristående bok .


Läs Estudio en Escarlata som bok

För dig som vill köpa och läsa Estudio en Escarlata som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Estudio en Escarlata som ljudbok

Vill du lyssna på Estudio en Escarlata som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Estudio en Escarlata som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Estudio en Escarlata som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Estudio en Escarlata som pocket

Estudio en Escarlata finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Estudio en Escarlata med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Estudio en Escarlata med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Estudio en Escarlata
 • Författare: Arthur Conan Doyle
 • Genre: Antologier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2016-08-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 92
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781537242484
Vem har skrivit Estudio en Escarlata?

Estudio en Escarlata är skriven av författaren Arthur Conan Doyle.

När gavs Estudio en Escarlata ut?

Boken gavs ut 2016-08-01.

Var kan jag köpa Estudio en Escarlata

Vi rekommenderar att du köper Estudio en Escarlata hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform