Erik tältar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torsten Bengtsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Erik tältar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Erik tältar är skriven av Torsten Bengtsson och gavs ut 2016-08-12.

Erik tältar som bok, ljudbok eller e-bok.
Erik tältar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 92

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Erik tältar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Erik tältar. Boken är skriven av författaren Torsten Bengtsson. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Erik tältar var 2016-08-12.

Originalspråket som Torsten Bengtsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Erik tältar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 19 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 7 mm och den väger så mycket som 131 g. Erik tältar ISBN är 9789175675336. Erik tältar är en del av serien: Erik den vilde.


Läs Erik tältar som bok

För dig som vill köpa och läsa Erik tältar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 92 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Erik tältar som ljudbok

Vill du lyssna på Erik tältar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Erik tältar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Erik tältar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Erik tältar som pocket

Erik tältar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Erik tältar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Erik tältar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Erik tältar
 • Författare: Torsten Bengtsson
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-08-12
 • Pris: 92
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 19
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789175675336

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Erik tältar?

Erik tältar är skriven av författaren Torsten Bengtsson

När gavs Erik tältar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-12.

Var kan jag köpa Erik tältar?

Vi rekommenderar att du köper Erik tältar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Erik och Lea har slagit upp ett tält i Leas trädgård. Nu ska de sova över natt där. Det ska bli roligt! Men så blir det mörkt och Lea somnar. Erik ligger vaken, han hör en massa otäcka ljud … Och på morgonen är de fyra som ligger i tältet!Böckerna om Erik är en uppskattad serie om en övermodig kille runt 7-8 år. Erik har fått många ovilliga unga läsare att faktiskt läsa en bok, och en till … och så en till! Just så som vi vill att en serie för nybörjarläsare ska fungera. BTJ har sagt i en recension: “En varm och rolig serie som man blir glad av.” Torsten Bengtsson, välkänd för sina lättlästa böcker samarbetar här med illustratören Jonas Anderson, som även är en populär serietecknare. Serien vänder sig till nybörjarläsare på lågstadiet.

Utgivande förlag: Nypon förlag