Ensam med allt man älskar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Arnemo

Jämför och hitta det billigaste priset på Ensam med allt man älskar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ensam med allt man älskar är skriven av Björn Arnemo och gavs ut 2018-05-01.

Ensam med allt man älskar som bok, ljudbok eller e-bok.
Ensam med allt man älskar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ensam med allt man älskar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ensam med allt man älskar. Boken är skriven av författaren Björn Arnemo. Björn Arnemo är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ensam med allt man älskar var 2018-05-01.

Originalspråket som Björn Arnemo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fotoböcker Samlingar vilket ger den Ncab(yb) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ensam med allt man älskar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 255 x 300 x 13 mm och den väger så mycket som 1400 g. Ensam med allt man älskar ISBN är 9789188441287. Ensam med allt man älskar är en fristående bok .


Läs Ensam med allt man älskar som bok

För dig som vill köpa och läsa Ensam med allt man älskar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ensam med allt man älskar som ljudbok

Vill du lyssna på Ensam med allt man älskar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ensam med allt man älskar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ensam med allt man älskar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ensam med allt man älskar som pocket

Ensam med allt man älskar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ensam med allt man älskar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ensam med allt man älskar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ensam med allt man älskar
 • Författare: Björn Arnemo
 • Genre: Fotoböcker Samlingar
 • Förlag: Björn Arnemo
 • Utgivningsdatum: 2018-05-01
 • Pris: 249
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 255 x 300 x 13 mm
 • SAB: Ncab(yb)
 • ISBN: 9789188441287

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ensam med allt man älskar?

Ensam med allt man älskar är skriven av författaren Björn Arnemo

När gavs Ensam med allt man älskar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-01.

Var kan jag köpa Ensam med allt man älskar?

Vi rekommenderar att du köper Ensam med allt man älskar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under några år hade en idé börjat ta form. En idé som förenade mitt yrke som fotograf med platsen där jag tillbringat alla mina somrar. Det skulle bli en fotobok om ön Stora Risten.Där bodde personer som året runt arbetade och levde det motsatta stadsliv jag själv gjorde. Öarna söder om Gräsö blev den plats där våra cirklar skar i varandra och i den kontrasten kändes allting intressantare, mer levande, på något vis.Det har inte gått friktionsfritt. Några nätter har jag stått på klipporna till olika öar och väntat, lyssnat efter fiskebåtar då jag på lösa grunder blivit lovad att få hänga med ut och fota. Ibland för att åka hem igen, genomblöt av regnet. Ibland för att någon timme senare stå i en varm styrhytt och se solen resa sig över Ålands hav.

Utgivande förlag: Björn Arnemo