En tjej att klicka bort – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Måns Gahrton, Johan Unenge

Jämför och hitta det billigaste priset på En tjej att klicka bort innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En tjej att klicka bort är skriven av Måns Gahrton, Johan Unenge och gavs ut 2021-07-27.

En tjej att klicka bort som bok, ljudbok eller e-bok.
En tjej att klicka bort

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En tjej att klicka bort

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En tjej att klicka bort. Boken är skriven av författaren Måns Gahrton, Johan Unenge. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En tjej att klicka bort var 2021-07-27.

Originalspråket som Måns Gahrton, Johan Unenge skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för En tjej att klicka bort är det: 9789179758219.


Läs En tjej att klicka bort som bok

För dig som vill köpa och läsa En tjej att klicka bort som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En tjej att klicka bort som ljudbok

Vill du lyssna på En tjej att klicka bort som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En tjej att klicka bort som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En tjej att klicka bort som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En tjej att klicka bort som pocket

En tjej att klicka bort finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En tjej att klicka bort med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En tjej att klicka bort med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En tjej att klicka bort
  • Författare: Måns Gahrton, Johan Unenge
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-27
  • Pris: 149
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758219

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En tjej att klicka bort?

En tjej att klicka bort är skriven av författaren Måns Gahrton, Johan Unenge

När gavs En tjej att klicka bort ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-27.

Var kan jag köpa En tjej att klicka bort?

Vi rekommenderar att du köper En tjej att klicka bort hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Adam och Eva har kyssts! På riktigt! Men Adam tänker ändå hålla sig borta. Aldrig mer tjejer, det har han lovat sig själv! Inte efter det där som hände förut, när han var kär i Molly. Molly, som fortsätter att höra av sig trots att Adam har klickat bort henne gång på gång… Efter TV-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker är Sveriges vanligaste, veligaste och roligaste kärlekspar tillbaka. 20 år har gått, men när kärlekshistorien nu berättas på nytt gäller fortfarande de eviga frågorna: Hur vet man att man är kär? Hur blir man ihop? Och går det att bestämma sig för att aldrig mer bli kär? När det är dags för friidrottstävling med gamla laget kan Adam inte tacka nej. Trots att Molly kanske kommer att vara där. Eva har förresten också bättre saker för sig. Sebbe i klassen vill att hon och Annika ska uppträda med honom på klassmiddagen! Så varför har de alltid så roligt tillsammans, även om det bara handlar om att plocka skräp eller att sälja korv för klasskassan? Läs också: Huvudet fullt av dig, Anti-killpakt och Att vara eller inte vara kompis.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen