En tid för hjältar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Widding

Jämför och hitta det billigaste priset på En tid för hjältar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En tid för hjältar är skriven av Lars Widding och gavs ut 2019-04-23.

En tid för hjältar som bok, ljudbok eller e-bok.
En tid för hjältar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En tid för hjältar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En tid för hjältar. Boken är skriven av författaren Lars Widding. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En tid för hjältar var 2019-04-23.

Originalspråket som Lars Widding skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En tid för hjältar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 390 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 26 mm och den väger så mycket som 580 g. En tid för hjältar ISBN är 9788726170788. En tid för hjältar är en fristående bok .


Läs En tid för hjältar som bok

För dig som vill köpa och läsa En tid för hjältar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En tid för hjältar som ljudbok

Vill du lyssna på En tid för hjältar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En tid för hjältar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En tid för hjältar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En tid för hjältar som pocket

En tid för hjältar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En tid för hjältar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En tid för hjältar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En tid för hjältar
 • Författare: Lars Widding
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-23
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 390
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 26 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9788726170788

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En tid för hjältar?

En tid för hjältar är skriven av författaren Lars Widding

När gavs En tid för hjältar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-23.

Var kan jag köpa En tid för hjältar?

Vi rekommenderar att du köper En tid för hjältar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Innan en häxa bränns på bål år 1670 kastar hon förbannelser över Sorundabygden. När hennes profetia om Överste Hin verkar slå in år 1707, hamnar sockenborna i fördärv. Det verkar vara en tid för hjältar …

Utgivande förlag: Saga Egmont