En studie i rött – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på En studie i rött innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En studie i rött är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut 2002-11-01.

En studie i rött som bok, ljudbok eller e-bok.
En studie i rött

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En studie i rött

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En studie i rött. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Bakhåll är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En studie i rött var 2002-11-01.

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En studie i rött i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 295 g. En studie i rött ISBN är 9789177421986. En studie i rött är en fristående bok .


Läs En studie i rött som bok

För dig som vill köpa och läsa En studie i rött som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En studie i rött som ljudbok

Vill du lyssna på En studie i rött som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En studie i rött som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En studie i rött som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En studie i rött som pocket

En studie i rött finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En studie i rött med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En studie i rött med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En studie i rött
 • Författare: Arthur Conan Doyle
 • Genre:
 • Förlag: Bakhåll
 • Utgivningsdatum: 2002-11-01
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 215 x 135 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789177421986

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En studie i rött?

En studie i rött är skriven av författaren Arthur Conan Doyle

När gavs En studie i rött ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-11-01.

Var kan jag köpa En studie i rött?

Vi rekommenderar att du köper En studie i rött hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den allra första boken om alla tiders störste deckare, Sherlock Holmes, dvs Arthur Conan Doyles roman En studie i rött, i nyöversättning. Det är i denna bok doktor Watson och Sherlock Holmes lär känna varandra och Sherlock Holmes-figuren introduceras för världen. Doktor Watson har varit militärläkare och sårats i kriget i Afghanistan och återvänt till London. Eftersom han har ont om pengar söker han efter någon att dela lägenhet med och träffar Sherlock Holmes. De flyttar in tillsammans på den berömda adressen Baker Street 221 B. Strax startar en spännande mordgåta som ger briljanta prov på Sherlock Holmes skarpsinne. Doktor Watson är berättaren, krönikören, som åtagit sig att korrekt förmedla det spännande händelseförloppet till läsaren.

Utgivande förlag: Bakhåll