En studie i rött – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på En studie i rött innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En studie i rött är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut .

En studie i rött som bok, ljudbok eller e-bok.
En studie i rött

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En studie i rött

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En studie i rött. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En studie i rött var .

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En studie i rött är det: 9789198848083.


Läs En studie i rött som bok

För dig som vill köpa och läsa En studie i rött som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En studie i rött som ljudbok

Vill du lyssna på En studie i rött som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En studie i rött som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En studie i rött som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En studie i rött som pocket

En studie i rött finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En studie i rött med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En studie i rött med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En studie i rött
  • Författare: Arthur Conan Doyle
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 191
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848083

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En studie i rött?

En studie i rött är skriven av författaren Arthur Conan Doyle

När gavs En studie i rött ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa En studie i rött?

Vi rekommenderar att du köper En studie i rött hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Baksidestext: Efter att ha blivit skjuten i det andra brittiska kriget i Afghanistan flyttar doktor Watson till London, där han söker efter någon att dela bostad med. Han möter Sherlock Holmes, en detektiv som också söker en rumskamrat. De flyttar in på Baker Street 221B tillsammans. Snart blir Sherlock tillfrågad att lösa mordet på Enoch J. Drebber och hans sekreterare, Joseph. Stangerson. En studie i rött är den första detektivromanen om Sherlock Holmes, skriven av den skotske författaren Arthur Conan Doyle och publicerad i den engelska tidningen Beeton"s Christmas Annual 1887. Det är i denna berättelse doktor Watson och Sherlock Holmes lär känna varandra. De hamnar snart i en mordgåta som ger prov på Sherlock Holmes deduktiva skarpsinne.

Utgivande förlag: Darkness Publishing