En oundviklig längtan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julia Quinn

Jämför och hitta det billigaste priset på En oundviklig längtan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En oundviklig längtan är skriven av Julia Quinn och gavs ut 2020-10-15.

En oundviklig längtan som bok, ljudbok eller e-bok.
En oundviklig längtan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En oundviklig längtan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En oundviklig längtan. Boken är skriven av författaren Julia Quinn. Lovereads är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En oundviklig längtan var 2020-10-15.

Originalspråket som Julia Quinn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk romantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa En oundviklig längtan i traditionell inbundet format så består den av 440 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 28 mm och den väger så mycket som 242 g. En oundviklig längtan ISBN är 9789188801913. En oundviklig längtan är en del av serien: Familjen Bridgerton (del 4).


Läs En oundviklig längtan som bok

För dig som vill köpa och läsa En oundviklig längtan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En oundviklig längtan som ljudbok

Vill du lyssna på En oundviklig längtan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En oundviklig längtan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa En oundviklig längtan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa En oundviklig längtan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En oundviklig längtan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En oundviklig längtan
 • Författare: Julia Quinn
 • Genre: Historisk romantik
 • Förlag: Lovereads
 • Utgivningsdatum: 2020-10-15
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 440
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 28 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188801913
Vem har skrivit En oundviklig längtan?

En oundviklig längtan är skriven av författaren Julia Quinn.

När gavs En oundviklig längtan ut?

Boken gavs ut 2020-10-15.

Var kan jag köpa En oundviklig längtan

Vi rekommenderar att du köper En oundviklig längtan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Penelope Featherington har varit hemligt förälskad i sin bästa väns storebror så länge hon kan minnas. Hon tror sig veta allt om Colin Bridgerton – tills hon råkar avslöja hans djupaste hemlighet, som får henne att tvivla på att hon känner honom alls. Colin själv är trött på att ses som en korkad charmör, trött på allas fixering vid skvallerskribenten lady Whistledown, som inte verkar kunna publicera ett nummer utan att nämna honom. Men när han återvänder till London efter en lång resa upptäcker han att saker faktiskt har förändrats – inte minst Penelope Featherington. Fjärde fristående delen i serien om familjen Bridgerton i 1800-talets England.

Utgivande förlag: Lovereads