En man steg av bussen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Axelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på En man steg av bussen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En man steg av bussen är skriven av Åke Axelsson och gavs ut 2011-03-31.

En man steg av bussen som bok, ljudbok eller e-bok.
En man steg av bussen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En man steg av bussen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En man steg av bussen. Boken är skriven av författaren Åke Axelsson. Isaberg förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En man steg av bussen var 2011-03-31.

Originalspråket som Åke Axelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa En man steg av bussen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 312 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som . En man steg av bussen ISBN är 9789176948354. En man steg av bussen är en del av serien: Polisroman Åke Axelsson (del 2).


Läs En man steg av bussen som bok

För dig som vill köpa och läsa En man steg av bussen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En man steg av bussen som ljudbok

Vill du lyssna på En man steg av bussen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En man steg av bussen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En man steg av bussen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En man steg av bussen som pocket

En man steg av bussen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En man steg av bussen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En man steg av bussen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En man steg av bussen
 • Författare: Åke Axelsson
 • Genre:
 • Förlag: Isaberg förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-03-31
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 312
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176948354

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En man steg av bussen?

En man steg av bussen är skriven av författaren Åke Axelsson

När gavs En man steg av bussen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-31.

Var kan jag köpa En man steg av bussen?

Vi rekommenderar att du köper En man steg av bussen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Frågetecknen är många. Har Ville Renström (orolig pappa till Jenny, som är receptionist på hotellet i stan) något med försvinnandet att göra? Vad vet Jennys förståndshandikappade kompis Krister? Hur är damen som ringer upp Hamberg för ett möte på kondiset inblandad? Samhällets raggare? Metodiskt nystas ledtrådarna upp en efter en, av poliserna Hamberg, Fahlén och Hedström. Åke Axelsson är intresserad av den lilla människan och av den lilla händelsen som inte sällan får stora, dramatiska och ibland ödesdigra konsekvenser. Så här skrev Stig Larsson i DN 2010-11-27: “Det finns en (…) svensk deckarförfattare som nog är det närmaste man kan komma (Leif G W) Persson i dennes lugn och saklighet” … ” … dessa tre deckare – som nog bör läsas kronologiskt – hör till det bästa jag läst i genren ‘svenska deckare’. … ‘En man steg av bussen’ – i mina ögon Axelssons mästerverk.”

Utgivande förlag: Isaberg förlag