En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alan Cohen

Jämför och hitta det billigaste priset på En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek är skriven av Alan Cohen och gavs ut 2017-12-08.

En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 237

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek. Boken är skriven av författaren Alan Cohen. Regnbågsförlaget AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek var 2017-12-08.

Originalspråket som Alan Cohen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek i traditionell inbundet format så består den av 273 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 554 g. En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek ISBN är 9789198385724. En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek är en fristående bok .


Läs En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 237 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek
 • Författare: Alan Cohen
 • Genre: New Age & Alternativa terapier
 • Förlag: Regnbågsförlaget AB
 • Utgivningsdatum: 2017-12-08
 • Pris: 237
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 273
 • Fysiska dimensioner: 217 x 155 x 20 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789198385724
Vem har skrivit En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek?

En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek är skriven av författaren Alan Cohen.

När gavs En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek ut?

Boken gavs ut 2017-12-08.

Var kan jag köpa En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek

Vi rekommenderar att du köper En kurs i mirakler på lätt sätt : resan från rädsla till kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken förklarar grunderna i En kurs i mirakler (EKIM), en klassiker inom den andliga självhjälpslitteraturen. Kursens budskap är universellt och handlar i grunden om att lära sig skilja mellan sann verklighet och illusion. När vi förstår att endast den andliga dimensionen av oss är verklig kan vi släppa taget om vår rädsla och öppna upp för sann kärlek, glädje och förlåtelse.Många som studerar Mirakelkursen upplever att den talar direkt till deras hjärtan. Ändå kan det vara svårt att få grepp om principerna eller hinna med att läsa lektionerna. Därför behövs Alan Cohen har studerat Mirakelkursen i över 30 år. Med en stor portion humor och värme visar han oss hur vi kan föra in kursens kärleksbudskap i våra relationer och hitta inre frid i vår vardag.Robert Holden, författare till Holy Shift!Alan Cohen har skrivit många populära och inspirerande böcker, bland andra bästsäljarna Alan är värd för det populära programmet Get Real på Hay House Radio, och han är grundare och chef för Foundation for Holistic Life Coaching. Han bor på Hawaii med sin familj. The Dragon Doesn”t Live Here Anymore och A Deep Breath of Life. Han är också medförfattare till bokserien Godbitar för själ och hjärta (original Chicken Soup for the Soul), och hans månatliga spalt “From the Heart” publiceras i internationella tidningar. Han har varit med på CNN och Oprah.com och omskrivits i USA Today, The Washington Post och boken The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. Hans böcker har översatts till 24 olika språk.Om författaren:”Alan Cohen beskriver Mirakelkursen som en karta som visar vägen ut ur helvetet – en väg ut ur egots perspektiv som bygger på rädsla, värdelöshet, brist och separation. I den här strålande boken visar han oss hur man använder den kartan!”En kurs i mirakler på lätt sätt som genom praktiska och enkla exempel visar vägen till kursens grundläggande essens.

Utgivande förlag: Regnbågsförlaget AB