En gift mans dagbok

En gift mans dagbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Lindqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på En gift mans dagbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En gift mans dagbok är skriven av Sven Lindqvist och gavs ut 2009-04-16.

En gift mans dagbok som bok, ljudbok eller e-bok.
En gift mans dagbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 186

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En gift mans dagbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En gift mans dagbok. Boken är skriven av författaren Sven Lindqvist. Bokförlaget Atlas AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En gift mans dagbok var 2009-04-16.

Originalspråket som Sven Lindqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Gcz Lindqvist, Sven som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En gift mans dagbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 333 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 204 x 135 x 18 mm och den väger så mycket som . En gift mans dagbok ISBN är 9789173899598. En gift mans dagbok är en fristående bok .


Läs En gift mans dagbok som bok

För dig som vill köpa och läsa En gift mans dagbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 186 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En gift mans dagbok som ljudbok

Vill du lyssna på En gift mans dagbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En gift mans dagbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En gift mans dagbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En gift mans dagbok som pocket

En gift mans dagbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En gift mans dagbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En gift mans dagbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En gift mans dagbok
 • Författare: Sven Lindqvist
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Atlas AB
 • Utgivningsdatum: 2009-04-16
 • Pris: 186
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 333
 • Fysiska dimensioner: 204 x 135 x 18 mm
 • SAB: Gcz Lindqvist, Sven
 • ISBN: 9789173899598

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En gift mans dagbok?

En gift mans dagbok är skriven av författaren Sven Lindqvist

När gavs En gift mans dagbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-04-16.

Var kan jag köpa En gift mans dagbok?

Vi rekommenderar att du köper En gift mans dagbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

“Och sen levde de lyckliga i alla sina dagar…”Men hur gick det till då? det är ju ingen konst att vara tillsammans i kärlekens underbara soluppgång. Det svåra börjar när man skall dela kärlekens vardag, stå vid kärlekens diskbänk, föra kärlekens kassabok. Det svåra börjar när man inte längre kan känna igen kärleken därför att den ser ut som svek eller förtryck.Den här boken börjar där sagorna slutar.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas AB