En El Aire – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Activity Crusades

Jämför och hitta det billigaste priset på En El Aire innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En El Aire är skriven av Activity Crusades och gavs ut 2017-11-01.

En El Aire som bok, ljudbok eller e-bok.
En El Aire

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 130

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En El Aire

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En El Aire. Boken är skriven av författaren Activity Crusades. Speedy Publishing Canada Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En El Aire var 2017-11-01.

Originalspråket som Activity Crusades skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Huvudbry vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback).

Om du vill läsa En El Aire i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 80 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 279 x 216 x 4 mm och den väger så mycket som 209 g. En El Aire ISBN är . En El Aire är en fristående bok .


Läs En El Aire som bok

För dig som vill köpa och läsa En El Aire som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 130 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En El Aire som ljudbok

Vill du lyssna på En El Aire som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En El Aire som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En El Aire som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En El Aire som pocket

En El Aire finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En El Aire med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En El Aire med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En El Aire
 • Författare: Activity Crusades
 • Genre: Huvudbry
 • Förlag: Speedy Publishing Canada Ltd
 • Utgivningsdatum: 2017-11-01
 • Pris: 130
 • Format: Häftad (Paperback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 80
 • Fysiska dimensioner: 279 x 216 x 4 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En El Aire?

En El Aire är skriven av författaren Activity Crusades

När gavs En El Aire ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-01.

Var kan jag köpa En El Aire?

Vi rekommenderar att du köper En El Aire hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

por qu su hijo debe estudiar matemticas? Bueno, tiene numerosas aplicaciones de la vida real. Las matemticas tambin aumentan la lgica y la resolucin de problemas mata. Este libro de actividades ha sido diseado para nios de 10-12 aos de edad, pero si usted est seguro de que su hijo pequeo puede completar estas actividades, a continuacin, obtener una copia. Tener un hijo que puede vencer los desafos de las matemticas ms altas es siempre una buena cosa. Buena suerte!

Utgivande förlag: Speedy Publishing Canada Ltd