En biodlares död – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Gustafsson

Jämför och hitta det billigaste priset på En biodlares död innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En biodlares död är skriven av Lars Gustafsson och gavs ut 2013-08-27.

En biodlares död som bok, ljudbok eller e-bok.
En biodlares död

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 197

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om En biodlares död

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En biodlares död. Boken är skriven av författaren Lars Gustafsson. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En biodlares död var 2013-08-27.

Originalspråket som Lars Gustafsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa En biodlares död i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 163 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 150 x 11 mm och den väger så mycket som 280 g. En biodlares död ISBN är 9789174990331. En biodlares död är en fristående bok .


Läs En biodlares död som bok

För dig som vill köpa och läsa En biodlares död som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 197 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En biodlares död som ljudbok

Vill du lyssna på En biodlares död som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs En biodlares död som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En biodlares död som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En biodlares död som pocket

En biodlares död finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En biodlares död med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En biodlares död med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En biodlares död
 • Författare: Lars Gustafsson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2013-08-27
 • Pris: 197
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 163
 • Fysiska dimensioner: 211 x 150 x 11 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174990331

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En biodlares död?

En biodlares död är skriven av författaren Lars Gustafsson

När gavs En biodlares död ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-27.

Var kan jag köpa En biodlares död?

Vi rekommenderar att du köper En biodlares död hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Han bär troligtvis på en dödlig cancer. Lennart Westin öppnar aldrig svarsbrevet från läkarundersökningen.Sedan de lade ner den sista lokala skolan i Väster Våla har han inget lärarjobb längre, utan försörjer sig på biodling och lever allt ensligare. Nu talar allt för att denna vår blir hans sista. Ett tydligt tecken är att hans hund inte vill vara hos honom längre.Men så får han ett oväntat besök, som förändrar allt. Ingenting går längre att se med samma ögon.LARS GUSTAFSSON föddes 1936 i Västerås. Han debuterade med romanen » »En biodlares död är ännu en seger för den konstnärliga enkelheten, reduceringen och avskalningen av alla krusiduller. Enkelt, lätt och musikaliskt som Haydn eller Mozart berättar Gustafsson om ett av de ämnen som berör alla.« | Bertil Palmqvist, ArbetetEn biodlares död är en liten, kort roman. Men den innehåller mycket, skarpa naturiakttagelser, svindlande kosmiska perspektiv, skrönor som skulle göra Piraten grön av avund. Framför allt ger den ett ovanligt naket porträtt av en döende människa. Den är skriven med stor ömhet.« | Åke Leijonhufvud, Sydsvenska DagbladetVägvila [1957]. Romanen En biodlares död utkom första gången 1978. Enligt många är den hans vackraste text om livet, döden och människans roll. Denna nyutgåva är försedd med ett förord av Anders Olsson, författare, litteraturhistoriker och ledamot av Svenska Akademien.

Utgivande förlag: Modernista