En bild av honom

En bild av honom – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jo Cotterill

Jämför och hitta det billigaste priset på En bild av honom innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En bild av honom är skriven av Jo Cotterill och gavs ut 2018-08-13.

En bild av honom som bok, ljudbok eller e-bok.
En bild av honom

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 151

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En bild av honom

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En bild av honom. Boken är skriven av författaren Jo Cotterill. Vilja förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En bild av honom var 2018-08-13.

Originalspråket som Jo Cotterill skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa En bild av honom i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 62 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 181 x 130 x 9 mm och den väger så mycket som . En bild av honom ISBN är . En bild av honom är en del av serien: Vilja – Lättläst För Vuxna.


Läs En bild av honom som bok

För dig som vill köpa och läsa En bild av honom som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 151 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En bild av honom som ljudbok

Vill du lyssna på En bild av honom som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En bild av honom som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En bild av honom som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En bild av honom som pocket

En bild av honom finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En bild av honom med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En bild av honom med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: En bild av honom
 • Författare: Jo Cotterill
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vilja förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-08-13
 • Pris: 151
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 62
 • Fysiska dimensioner: 181 x 130 x 9 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En bild av honom?

En bild av honom är skriven av författaren Jo Cotterill

När gavs En bild av honom ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-13.

Var kan jag köpa En bild av honom?

Vi rekommenderar att du köper En bild av honom hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Alice stammar, men vem behöver ord när man kan uttrycka sig med bilder? Hon älskar att fota. När hon tittar igenom sina senaste bilder ser hon en suddig figur i bakgrunden. Är hon förföljd? En fin berättelse om att alla tampas med något, och om vad missförstånd kan leda till. Boken passar utmärkt för unga vuxna och vuxna som kämpar med sin läsning. Den är mycket lättläst, och illustrerad av fotografier i både fyrfärg och svartvitt. Ebild av honom finns på svenska och på engelska (Picture Him).

Utgivande förlag: Vilja förlag