Empatiproven – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Leslie Jamison

Jämför och hitta det billigaste priset på Empatiproven innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Empatiproven är skriven av Leslie Jamison och gavs ut 2016-10-27.

Empatiproven som bok, ljudbok eller e-bok.
Empatiproven

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Empatiproven

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Empatiproven. Boken är skriven av författaren Leslie Jamison. Weyler Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Empatiproven var 2016-10-27.

Originalspråket som Leslie Jamison skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer vilket ger den Hc.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Empatiproven i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 308 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 193 x 144 x 26 mm och den väger så mycket som 409 g. Empatiproven ISBN är 9789176810262. Empatiproven är en fristående bok .


Läs Empatiproven som bok

För dig som vill köpa och läsa Empatiproven som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Empatiproven som ljudbok

Vill du lyssna på Empatiproven som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Empatiproven som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Empatiproven som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Empatiproven som pocket

Empatiproven finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Empatiproven med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Empatiproven med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Empatiproven
 • Författare: Leslie Jamison
 • Genre: Litterära essäer
 • Förlag: Weyler Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-10-27
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 308
 • Fysiska dimensioner: 193 x 144 x 26 mm
 • SAB: Hc.04
 • ISBN: 9789176810262

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Empatiproven?

Empatiproven är skriven av författaren Leslie Jamison

När gavs Empatiproven ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-27.

Var kan jag köpa Empatiproven?

Vi rekommenderar att du köper Empatiproven hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En samling essäer, betraktelser, berättelser som alla försöker svara på en enkel men komplicerad fråga: Vad är empati, egentligen? Hur lär sig en läkare att bli empatisk? Varför vill vi så gärna vara empatiska? Vad är så intressant med andras smärta? Leslie Jamison tar alltid med sig själv, sin egen olycka, sina egna tillkortakommanden (drickande, ätstörningar, sorgsenhet) in i texterna. Ibland är hon lillasyster till Knausgård, ibland barnbarn till Joan Didion.

Utgivande förlag: Weyler Förlag