Em – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kim Thuy

Jämför och hitta det billigaste priset på Em innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Em är skriven av Kim Thuy och gavs ut 2021-09-23.

Em som bok, ljudbok eller e-bok.
Em

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 137

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Em

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Em. Boken är skriven av författaren Kim Thuy. Seven Stories Press UK är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Em var 2021-09-23.

Originalspråket som Kim Thuy skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Em är det: 9781838415907.


Läs Em som bok

För dig som vill köpa och läsa Em som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 137 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Em som ljudbok

Vill du lyssna på Em som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Em som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Em som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Em som pocket

Em finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Em med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Em med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Em
  • Författare: Kim Thuy
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Seven Stories Press UK
  • Utgivningsdatum: 2021-09-23
  • Pris: 137
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781838415907

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Em?

Em är skriven av författaren Kim Thuy

När gavs Em ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-23.

Var kan jag köpa Em?

Vi rekommenderar att du köper Em hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Em av Kim Thuy. Skickas inom 7-10 vardagar. Fri frakt över 199 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: Seven Stories Press UK