Eldsjäl – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Axel Åhman

Jämför och hitta det billigaste priset på Eldsjäl innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Eldsjäl är skriven av Axel Åhman och gavs ut .

Eldsjäl som bok, ljudbok eller e-bok.
Eldsjäl

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 276

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Eldsjäl

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Eldsjäl. Boken är skriven av författaren Axel Åhman. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Eldsjäl var .

Originalspråket som Axel Åhman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Eldsjäl är det: 9789515260246.


Läs Eldsjäl som bok

För dig som vill köpa och läsa Eldsjäl som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 276 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Eldsjäl som ljudbok

Vill du lyssna på Eldsjäl som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Eldsjäl som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Eldsjäl som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Eldsjäl som pocket

Eldsjäl finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Eldsjäl med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Eldsjäl med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Eldsjäl
  • Författare: Axel Åhman
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 276
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260246

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Eldsjäl?

Eldsjäl är skriven av författaren Axel Åhman

När gavs Eldsjäl ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Eldsjäl?

Vi rekommenderar att du köper Eldsjäl hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

På föreningslokalen UF Fyren är Daniel ordförande och alltiallo. Det drar ihop sig till föreningens årliga revy, men inför repetitionsstart hopar sig problemen. En regissör saknas, och flera skådespelare har lagt av. Manuset är dessutom långt ifrån färdigt. Har Daniel situationen under kontroll? Erika jobbar i kassan i bybutiken. När hennes extroverta syster Joanna drar med henne i revyn hittar hon ett sammanhang hon inte visste att hon saknade. Medan premiären närmar sig stiger allt fler hemligheter upp mot ytan, och Erika måste bestämma sig för vilken hennes roll är i det hela. Axel Åhmans romandebut Eldsjäl är en berättelse om dem som stannar, om dem som brinner fast de rimligtvis borde slockna. Det är en kärleksförklaring till och en uppgörelse med föreningslivet och glesbygden.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms