El Principito – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Antoine De Saint Exupery

Jämför och hitta det billigaste priset på El Principito innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. El Principito är skriven av Antoine De Saint Exupery och gavs ut 2015-03-01.

El Principito som bok, ljudbok eller e-bok.
El Principito

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om El Principito

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring El Principito. Boken är skriven av författaren Antoine De Saint Exupery. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för El Principito var 2015-03-01.

Originalspråket som Antoine De Saint Exupery skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa El Principito i traditionell inbundet format så består den av 94 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 178 x 5 mm och den väger så mycket som 177 g. El Principito ISBN är 9781508865575. El Principito är en fristående bok .


Läs El Principito som bok

För dig som vill köpa och läsa El Principito som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på El Principito som ljudbok

Vill du lyssna på El Principito som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs El Principito som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa El Principito som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa El Principito med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa El Principito med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: El Principito
 • Författare: Antoine De Saint Exupery
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2015-03-01
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 94
 • Fysiska dimensioner: 254 x 178 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781508865575
Vem har skrivit El Principito?

El Principito är skriven av författaren Antoine De Saint Exupery.

När gavs El Principito ut?

Boken gavs ut 2015-03-01.

Var kan jag köpa El Principito

Vi rekommenderar att du köper El Principito hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform