El Palacio De La Medianoche – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carlos Ruiz Zafon

Jämför och hitta det billigaste priset på El Palacio De La Medianoche innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. El Palacio De La Medianoche är skriven av Carlos Ruiz Zafon och gavs ut 2007-05-01.

El Palacio De La Medianoche som bok, ljudbok eller e-bok.
El Palacio De La Medianoche

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om El Palacio De La Medianoche

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring El Palacio De La Medianoche. Boken är skriven av författaren Carlos Ruiz Zafon. Editorial Planeta, S.A. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för El Palacio De La Medianoche var 2007-05-01.

Originalspråket som Carlos Ruiz Zafon skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa El Palacio De La Medianoche i traditionell inbundet format så består den av 340 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 125 x 18 mm och den väger så mycket som 221 g. El Palacio De La Medianoche ISBN är 9788408072799. El Palacio De La Medianoche är en fristående bok .


Läs El Palacio De La Medianoche som bok

För dig som vill köpa och läsa El Palacio De La Medianoche som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på El Palacio De La Medianoche som ljudbok

Vill du lyssna på El Palacio De La Medianoche som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs El Palacio De La Medianoche som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa El Palacio De La Medianoche som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa El Palacio De La Medianoche med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa El Palacio De La Medianoche med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: El Palacio De La Medianoche
 • Författare: Carlos Ruiz Zafon
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Editorial Planeta, S.A.
 • Utgivningsdatum: 2007-05-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 340
 • Fysiska dimensioner: 190 x 125 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9788408072799
Vem har skrivit El Palacio De La Medianoche?

El Palacio De La Medianoche är skriven av författaren Carlos Ruiz Zafon.

När gavs El Palacio De La Medianoche ut?

Boken gavs ut 2007-05-01.

Var kan jag köpa El Palacio De La Medianoche

Vi rekommenderar att du köper El Palacio De La Medianoche hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Editorial Planeta, S.A.