Effi Briest – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Theodor Fontane

Jämför och hitta det billigaste priset på Effi Briest innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Effi Briest är skriven av Theodor Fontane och gavs ut 2006-06-01.

Effi Briest som bok, ljudbok eller e-bok.
Effi Briest

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Effi Briest

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Effi Briest. Boken är skriven av författaren Theodor Fontane. Echo Library är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Effi Briest var 2006-06-01.

Originalspråket som Theodor Fontane skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Effi Briest i traditionell inbundet format så består den av 212 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 12 mm och den väger så mycket som 318 g. Effi Briest ISBN är 9781406802214. Effi Briest är en fristående bok .


Läs Effi Briest som bok

För dig som vill köpa och läsa Effi Briest som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Effi Briest som ljudbok

Vill du lyssna på Effi Briest som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Effi Briest som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Effi Briest som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Effi Briest med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Effi Briest med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Effi Briest
 • Författare: Theodor Fontane
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Echo Library
 • Utgivningsdatum: 2006-06-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 212
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781406802214
Vem har skrivit Effi Briest?

Effi Briest är skriven av författaren Theodor Fontane.

När gavs Effi Briest ut?

Boken gavs ut 2006-06-01.

Var kan jag köpa Effi Briest

Vi rekommenderar att du köper Effi Briest hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Echo Library