Edith Södergran : stjärnfångerskan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agneta Rahikainen

Jämför och hitta det billigaste priset på Edith Södergran : stjärnfångerskan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Edith Södergran : stjärnfångerskan är skriven av Agneta Rahikainen och gavs ut .

Edith Södergran : stjärnfångerskan som bok, ljudbok eller e-bok.
Edith Södergran : stjärnfångerskan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 255

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Edith Södergran : stjärnfångerskan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Edith Södergran : stjärnfångerskan. Boken är skriven av författaren Agneta Rahikainen. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Edith Södergran : stjärnfångerskan var .

Originalspråket som Agneta Rahikainen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Edith Södergran : stjärnfångerskan är det: 9789515260444.


Läs Edith Södergran : stjärnfångerskan som bok

För dig som vill köpa och läsa Edith Södergran : stjärnfångerskan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 255 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Edith Södergran : stjärnfångerskan som ljudbok

Vill du lyssna på Edith Södergran : stjärnfångerskan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Edith Södergran : stjärnfångerskan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Edith Södergran : stjärnfångerskan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Edith Södergran : stjärnfångerskan som pocket

Edith Södergran : stjärnfångerskan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Edith Södergran : stjärnfångerskan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Edith Södergran : stjärnfångerskan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Edith Södergran : stjärnfångerskan
  • Författare: Agneta Rahikainen
  • Genre: Biografier|Skönlitteratur
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 255
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260444

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Edith Södergran : stjärnfångerskan?

Edith Södergran : stjärnfångerskan är skriven av författaren Agneta Rahikainen

När gavs Edith Södergran : stjärnfångerskan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Edith Södergran : stjärnfångerskan?

Vi rekommenderar att du köper Edith Södergran : stjärnfångerskan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hundra år har förflutit sedan Edith Södergran (1892-1923) dog, men hennes position som en av den svenskspråkiga litteraturens giganter blir bara starkare. Hennes poesi upptäcks av ständigt nya generationer, och intresset för hennes liv är enormt. Agneta Rahikainen har forskat i Södergrans liv i trettio år, och är idag den ledande experten på ämnet. Edith Södergran. Stjärnfångerskan är berättelsen om Södergrans fascinerande levnadsöde, från uppväxten i Sankt Petersburg, via sanatorievistelserna utomlands, till Raivola i Karelen där hon dog trettioett år gammal. Världen badar i blod, skrev Södergran, och hennes korta liv sammanfaller med stora krig och revolutioner som gjorde avtryck i hennes poesi. Hon påverkades av många av tidens stora idéer, och tog intryck av avantgardismen i Ryssland och på kontinenten. Av allt detta skapade hon något som var både banbrytande och helt och hållet hennes eget. Mytbildningen kring Södergran har varit stark, och ofta ganska ensidig. I <i>Edith Södergran. </i><i>Stjärnfångerskan</i> är myten krossad, och fram träder bilden av en genialisk poet, men också av en människa av kött och blod.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms