Edipo Rey – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofocles

Jämför och hitta det billigaste priset på Edipo Rey innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Edipo Rey är skriven av Sofocles och gavs ut 2014-09-01.

Edipo Rey som bok, ljudbok eller e-bok.
Edipo Rey

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Edipo Rey

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Edipo Rey. Boken är skriven av författaren Sofocles. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Edipo Rey var 2014-09-01.

Originalspråket som Sofocles skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Historia Litteraturvetenskap: klassisk, tidig & medeltida litteratur Tecknade serier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Edipo Rey i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 5 mm och den väger så mycket som 145 g. Edipo Rey ISBN är 9781502549303. Edipo Rey är en fristående bok .


Läs Edipo Rey som bok

För dig som vill köpa och läsa Edipo Rey som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Edipo Rey som ljudbok

Vill du lyssna på Edipo Rey som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Edipo Rey som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Edipo Rey som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Edipo Rey som pocket

Edipo Rey finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Edipo Rey med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Edipo Rey med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Edipo Rey
 • Författare: Sofocles
 • Genre: Historia Litteraturvetenskap: klassisk, tidig & medeltida litteratur Tecknade serier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2014-09-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781502549303

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Edipo Rey?

Edipo Rey är skriven av författaren Sofocles

När gavs Edipo Rey ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-01.

Var kan jag köpa Edipo Rey?

Vi rekommenderar att du köper Edipo Rey hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform