Eden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Isabelle Ståhl

Jämför och hitta det billigaste priset på Eden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Eden är skriven av Isabelle Ståhl och gavs ut .

Eden som bok, ljudbok eller e-bok.
Eden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Eden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Eden. Boken är skriven av författaren Isabelle Ståhl. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Eden var .

Originalspråket som Isabelle Ståhl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Eden är det: 9789100185732.


Läs Eden som bok

För dig som vill köpa och läsa Eden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Eden som ljudbok

Vill du lyssna på Eden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Eden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Eden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Eden som pocket

Eden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Eden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Eden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Eden
  • Författare: Isabelle Ståhl
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789100185732

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Eden?

Eden är skriven av författaren Isabelle Ståhl

När gavs Eden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Eden?

Vi rekommenderar att du köper Eden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Isabelle Ståhl tar sin romankonst till nästa nivå i lustfyllda och skrämmande "Eden"" Dagens Nyheter "Det är alltigenom fascinerande läsning" Svenska Dagbladet "Eden" är Isabelle Ståhls efterlängtade återkomst efter romandebuten "Just nu är jag här". Vid vårterminens slut har Elise bara skrivit teoridelen i sin masteruppsats i konstvetenskap. Relationen med Johan verkar vara slut. Han tycker att hon har en mörk livssyn och alltid måste prata om nervsystemet. Elise själv önskar att hon vore ett blötdjur eller ett träd och vill återgå till ett tidigare stadium i evolutionen. När hon träffar Johannes och Fredrik som studerar utdöda språk känner hon en ovanlig tillhörighet. På jakt efter en gemenskap bortom den moderna civilisationens begränsningar följer de motorvägen ned genom Europa.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag