Dubbelspel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andreas Palmaer

Jämför och hitta det billigaste priset på Dubbelspel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dubbelspel är skriven av Andreas Palmaer och gavs ut 2021-07-22.

Dubbelspel som bok, ljudbok eller e-bok.
Dubbelspel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dubbelspel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dubbelspel. Boken är skriven av författaren Andreas Palmaer. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dubbelspel var 2021-07-22.

Originalspråket som Andreas Palmaer skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dubbelspel är det: 9789179754891.


Läs Dubbelspel som bok

För dig som vill köpa och läsa Dubbelspel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dubbelspel som ljudbok

Vill du lyssna på Dubbelspel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dubbelspel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dubbelspel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dubbelspel som pocket

Dubbelspel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dubbelspel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dubbelspel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dubbelspel
  • Författare: Andreas Palmaer
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-22
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754891

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dubbelspel?

Dubbelspel är skriven av författaren Andreas Palmaer

När gavs Dubbelspel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-22.

Var kan jag köpa Dubbelspel?

Vi rekommenderar att du köper Dubbelspel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

E-sport eller fotboll, vad är viktigast? Det är frågan som hela Lionel Silvers liv kretsar kring i nya serien "Gamers"! Lionel Silver spelar fotboll flera gånger i veckan. Det finns bara ett problem: Han är bollrädd och skulle helst stanna hemma och spela Golden Goal – världens bästa fotbollsspel. Men Lionel är tyvärr son till Tom Silver, f.d. fotbollsstjärna, och "Tanja Tortyr", världens mest övertaggade gympalärare. Tv-spel är det värsta de vet. Så när Lionels fotbollslag har match samtidigt som det är en Golden Goal-turnering i staden, måste han komma på en lösning. Insatserna är skyhöga, för om Lionel blir påkommen kan han glömma att få spela en enda sekund Golden Goal igen … "Gamers: Dubbelspel" är skriven av Andreas Palmaer (som tidigare skrivit fotbollsserien "Fans" tillsammans med Arne Norlin) och är en lättläst bok full av humor för 9-12, om kärleken till fotboll och e-sport, men också om vänskap och hur det är att inte känna att man passar in i sin egen familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Detta är något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstarka och gaminginspirerade illustrationer.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen