Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Gynge

Jämför och hitta det billigaste priset på Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat är skriven av Sofia Gynge och gavs ut 2011-10-06.

Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som bok, ljudbok eller e-bok.
Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 240

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat. Boken är skriven av författaren Sofia Gynge. Blue Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat var 2011-10-06.

Originalspråket som Sofia Gynge skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 175 x 17 mm och den väger så mycket som 540 g. Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat ISBN är 9789186293031. Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat är en fristående bok .


Läs Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som bok

För dig som vill köpa och läsa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 240 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som ljudbok

Vill du lyssna på Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat som pocket

Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat
 • Författare: Sofia Gynge
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Blue Publishing
 • Utgivningsdatum: 2011-10-06
 • Pris: 240
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 240 x 175 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186293031

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat?

Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat är skriven av författaren Sofia Gynge

När gavs Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-10-06.

Var kan jag köpa Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat?

Vi rekommenderar att du köper Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Roligt, matnyttigt, massor av tips för dig som funderar på Sveriges roligaste jobb att driva vandrarhem. Många aha-upplevelser och glada skratt även för oss som är i branschen. Sofia har lyckats göra en bok som berättar om många dråpliga äventyr och glädjen i att driva eget blandat med att-göra-listor, mallar, recept mm.«Kaj Elmell Ordförande i Sveriges Vandrarhem i Förening, SVIFEtt eget bed and breakfastSå väljer du hus, så marknadsför du, så bemöter du dina gäster – och så lagar du maten.Många är de som bär på en längtan om att få äga och driva ett eget litet vandrarhem, Bed and breakfast eller pensionat.Sofia Gynge drev vandrarhemmet Horrmundsgården strax norr om Sälen by i 12 år med sin familj. Hon delar här med sig av sina erfarenheter och av sin historia. Boken är exklusivt formgiven av Eva Karlsson och rikt illustrerad av fotografen Hans Alm. Läsaren får massor av konkreta tips och råd om bland annat fastigheten, inredning, gästbemötande, marknadsföring, försäljning och affärsplanen. Ett kapitel ägnas även åt motivation och drivkrafter.Ett av Sofias stora intressen är matlagning, och hon bjuder på sina bästa recept och tips från vandrarhemstiden. En stor del av boken innehåller härliga recept med olika frukostförslag, brunchrecept och picknicktips för olika årstider. Dessutom inspirerar Sofia och några andra vandrarhemsvärdar med sina berättelser om hur det gick till när drömmen om ett vandrarhem blev sann för dem. Följ med i några spännande historier och vackra miljöer om livet som vandrarhemsvärd.Målgruppen för boken är alla de som någon gång tänkt tanken att flytta ut på landet och starta ett Bed and breakfast, vandrarhem eller pensionat. Och det är inte så få. Fråga i din närhet får du höra.Vad är din dröm och längtan? Har du haft den länge?»Drömmen om Bed and breakfast, vandrarhem och pensionat« hjälper dig att förverkliga den.

Utgivande förlag: Blue Publishing