Draktjuven – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Mortensen

Jämför och hitta det billigaste priset på Draktjuven innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Draktjuven är skriven av Suzanne Mortensen och gavs ut 2019-07-05.

Draktjuven som bok, ljudbok eller e-bok.
Draktjuven

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 107

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Draktjuven

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Draktjuven. Boken är skriven av författaren Suzanne Mortensen. B Wahlströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Draktjuven var 2019-07-05.

Originalspråket som Suzanne Mortensen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Draktjuven i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 109 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 147 x 12 mm och den väger så mycket som 238 g. Draktjuven ISBN är 9789132210457. Draktjuven är en del av serien: Drakjakten (del 2).


Läs Draktjuven som bok

För dig som vill köpa och läsa Draktjuven som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 107 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Draktjuven som ljudbok

Vill du lyssna på Draktjuven som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Draktjuven som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Draktjuven som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Draktjuven som pocket

Draktjuven finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Draktjuven med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Draktjuven med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Draktjuven
 • Författare: Suzanne Mortensen
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: B Wahlströms
 • Utgivningsdatum: 2019-07-05
 • Pris: 107
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 109
 • Fysiska dimensioner: 211 x 147 x 12 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789132210457

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Draktjuven?

Draktjuven är skriven av författaren Suzanne Mortensen

När gavs Draktjuven ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-05.

Var kan jag köpa Draktjuven?

Vi rekommenderar att du köper Draktjuven hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jakob och Isabella är överlyckliga – äntligen har Drakbard kommit tillbaka till dem! Nu väntar nya spännande lekar och flygturer med drak-kompisen. Men det är något som inte står rätt till med draken. Han är hängig och orkar inte lika mycket som förut. Jakob och Isabella lyckas till slut hitta en drakexpert med den rätta medicinen. Men vem är drakexperten egentligen och vad är han ute efter? Plötsligt försvinner Drakbard och Jakob och Isabella ger sig ut på ett spännande äventyr för att rädda honom.

Utgivande förlag: B Wahlströms