Dos semanas en julio 9 Övningsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Belén Martín Ambrosio-Francès

Jämför och hitta det billigaste priset på Dos semanas en julio 9 Övningsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dos semanas en julio 9 Övningsbok är skriven av Belén Martín Ambrosio-Francès och gavs ut 2019-07-31.

Dos semanas en julio 9 Övningsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Dos semanas en julio 9 Övningsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 173

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dos semanas en julio 9 Övningsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dos semanas en julio 9 Övningsbok. Boken är skriven av författaren Belén Martín Ambrosio-Francès. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dos semanas en julio 9 Övningsbok var 2019-07-31.

Originalspråket som Belén Martín Ambrosio-Francès skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Dos semanas en julio 9 Övningsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 190 x 12 mm och den väger så mycket som 410 g. Dos semanas en julio 9 Övningsbok ISBN är 9789127455078. Dos semanas en julio 9 Övningsbok är en fristående bok .


Läs Dos semanas en julio 9 Övningsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Dos semanas en julio 9 Övningsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 173 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dos semanas en julio 9 Övningsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Dos semanas en julio 9 Övningsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dos semanas en julio 9 Övningsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dos semanas en julio 9 Övningsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dos semanas en julio 9 Övningsbok som pocket

Dos semanas en julio 9 Övningsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dos semanas en julio 9 Övningsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dos semanas en julio 9 Övningsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dos semanas en julio 9 Övningsbok
 • Författare: Belén Martín Ambrosio-Francès
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-07-31
 • Pris: 173
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 240 x 190 x 12 mm
 • SAB: Fk
 • ISBN: 9789127455078

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dos semanas en julio 9 Övningsbok?

Dos semanas en julio 9 Övningsbok är skriven av författaren Belén Martín Ambrosio-Francès

När gavs Dos semanas en julio 9 Övningsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-31.

Var kan jag köpa Dos semanas en julio 9 Övningsbok?

Vi rekommenderar att du köper Dos semanas en julio 9 Övningsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Dos semanas en julio varvas språkinlärningen med läsupplevelser. Alla böckerna berättar om ungdomar som tar sig ut i världen och upplever spännande saker med hjälp av sitt språk. Dina elever lär sig spanska i samma takt som huvudpersonerna. Språket tränas i naturliga sammanhang med gott om kommunikativa övningar och digitalt extramaterial. Engagemang och igenkänningAtt vilja veta hur det slutar är en starkt motiverande faktor i all läsning. Att följa ungdomar i samma ålder gör det lätt att identifiera sig med berättelsen. I Dos semanas en julio förstår man bara hur det går om man lär sig lika mycket spanska som huvudpersonen.TextbokenDaniel är en svensk kille som har fått jobb i Mexiko City, trots att han inte kan så mycket spanska. Men, när han hittar en ask full med gamla brev och dagböcker i sin nya lägenhet börjar ett mycket större äventyr. I ett försök att återlämna asken till sin ägare ger sig Daniel iväg på en resa genom Mexiko. Under två veckor lär han känna landet, lär sig språket och möter en vän.Textbokens spännande ramberättelse motiverar eleverna att komma vidare. Handlingen utspelar sig i olika spansktalande länder och beskriver vardagsnära situationer som eleverna känner igen. Texterna, inlästa med olika accenter, är av varierande slag, såsom dialog, sms, annonser, telefonsamtal och faktatext. Eleverna får nyckelfraser för många praktiska situationer. De stora och detaljerade illustrationerna förstärker läslusten.ÖvningsbokenÖvningsboken ger metodisk läsförståelseträning, både före och efter läsning, och strategier för att förstå och uttrycka sig. Där finns tydliga grammatiska genomgångar och gott om repetition och stöd. Övningarna är elevnära och kommunikativa, med fokus på att tala och lyssna. Final del día är kreativa slutuppgifter som stämmer av mot kursmålen. Efter varje kapitel kan eleverna reflektera över och utvärdera sina kunskaper.Kostnadsfritt extramaterialDos semanas en julio fortsätter på webben! Här hittar ni till exempel webbövningar, grammatikfilmer för extra stöd till eleverna, inläst text samt digitala utmaningar samt hörövningar. Här finns också El reto en digital utmaning för elever som vill använda spanskan i verkliga situationer. DigitalbokI digitalböckerna är all text inläst och filmer och övningar är integrerade i boken.LärarhandledningI den webbaserade lärarhandledningen finns allt elevmaterial, facit till bokens uppgifter och filmade genomgångar för att flippa klassrummet. Lärarhandledningen ger dig hjälp och stöd oavsett arbetssätt. Det finns bland annat tydliga mål i matrisform, färdighetsprov med bedömningsmatriser, stöd för formativ bedömning och facit. Till varje tema finns dessutom ett mindre kapiteltest och kopieringsunderlag med extra övningar. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Utgivande förlag: Natur &amp