Dopesick – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Beth Macy

Jämför och hitta det billigaste priset på Dopesick innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dopesick är skriven av Beth Macy och gavs ut 2018-09-07.

Dopesick som bok, ljudbok eller e-bok.
Dopesick

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dopesick

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dopesick. Boken är skriven av författaren Beth Macy. Little Brown and Company är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dopesick var 2018-09-07.

Originalspråket som Beth Macy skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Landsbygdssamhällen Missbruk & behandling Områdesstudier Personlighetsstörningar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Dopesick i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 560 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 236 x 155 x 48 mm och den väger så mycket som 840 g. Dopesick ISBN är 9780316523172. Dopesick är en fristående bok .


Läs Dopesick som bok

För dig som vill köpa och läsa Dopesick som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dopesick som ljudbok

Vill du lyssna på Dopesick som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dopesick som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dopesick som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dopesick som pocket

Dopesick finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dopesick med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dopesick med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dopesick
 • Författare: Beth Macy
 • Genre: Landsbygdssamhällen Missbruk & behandling Områdesstudier Personlighetsstörningar
 • Förlag: Little Brown and Company
 • Utgivningsdatum: 2018-09-07
 • Pris: 339
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 560
 • Fysiska dimensioner: 236 x 155 x 48 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780316523172
Vem har skrivit Dopesick?

Dopesick är skriven av författaren Beth Macy.

När gavs Dopesick ut?

Boken gavs ut 2018-09-07.

Var kan jag köpa Dopesick

Vi rekommenderar att du köper Dopesick hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Little Brown and Company