Doktor Glas

Doktor Glas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hjalmar Söderberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Doktor Glas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Doktor Glas är skriven av Hjalmar Söderberg och gavs ut 2018-06-10.

Doktor Glas som bok, ljudbok eller e-bok.
Doktor Glas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Doktor Glas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Doktor Glas. Boken är skriven av författaren Hjalmar Söderberg. The Sublunar Society är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Doktor Glas var 2018-06-10.

Originalspråket som Hjalmar Söderberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Doktor Glas i traditionell inbundet format så består den av 145 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 134 x 10 mm och den väger så mycket som 208 g. Doktor Glas ISBN är 9789188221247. Doktor Glas är en fristående bok .


Läs Doktor Glas som bok

För dig som vill köpa och läsa Doktor Glas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Doktor Glas som ljudbok

Vill du lyssna på Doktor Glas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Doktor Glas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Doktor Glas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Doktor Glas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Doktor Glas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Doktor Glas
 • Författare: Hjalmar Söderberg
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: The Sublunar Society
 • Utgivningsdatum: 2018-06-10
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 145
 • Fysiska dimensioner: 210 x 134 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188221247
Vem har skrivit Doktor Glas?

Doktor Glas är skriven av författaren Hjalmar Söderberg.

När gavs Doktor Glas ut?

Boken gavs ut 2018-06-10.

Var kan jag köpa Doktor Glas

Vi rekommenderar att du köper Doktor Glas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Doktor Glas är en av Hjalmar Söderbergs mest lästa och uppskattade romaner. Boken, som gavs ut 1905, skildrar en läkare, hans liv i Stockholm under några sommarmånader kring förra sekelskiftet, hans funderingar kring livet, samhällets normer och den kristna religionen. Doktor Glas ensamhet och hans längtan efter en stor handling leder så småningom fram till beslutet att begå ett brott, att ta livet av en medmänniska… Många formuleringar i romanen har blivit odödliga, till exempel “Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad.”

Utgivande förlag: The Sublunar Society