Doktor Glas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hjalmar Söderberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Doktor Glas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Doktor Glas är skriven av Hjalmar Söderberg och gavs ut 2010-01-04.

Doktor Glas som bok, ljudbok eller e-bok.
Doktor Glas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Doktor Glas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Doktor Glas. Boken är skriven av författaren Hjalmar Söderberg. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Doktor Glas var 2010-01-04.

Originalspråket som Hjalmar Söderberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Doktor Glas i traditionell inbundet format så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 100 g. Doktor Glas ISBN är 9789174290936. Doktor Glas är en del av serien: Albert Bonniers klassiker.


Läs Doktor Glas som bok

För dig som vill köpa och läsa Doktor Glas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Doktor Glas som ljudbok

Vill du lyssna på Doktor Glas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Doktor Glas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Doktor Glas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Doktor Glas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Doktor Glas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Doktor Glas
 • Författare: Hjalmar Söderberg
 • Genre:
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2010-01-04
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174290936
Vem har skrivit Doktor Glas?

Doktor Glas är skriven av författaren Hjalmar Söderberg.

När gavs Doktor Glas ut?

Boken gavs ut 2010-01-04.

Var kan jag köpa Doktor Glas

Vi rekommenderar att du köper Doktor Glas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Doktor Glas, en roman i dagboksform som utkom första gången 1905, är inte bara ett av Hjalmar Söderbergs främsta verk, utan också en av de klassiska romanerna i svensk litteratur. Doktor Glas förälskar sig i den unga vackra Helga, som är fast i ett hopplöst, kärlekslöst äktenskap med den motbjudande pastor Gregorius. Helga vänder sig till doktor Glas för att få hjälp och alltmer aktivt förbereder han lösningen…Har man rätt att döda en människa för att rädda en annan?Bokens centrala problem – har man rätt att döda en människa för att rädda en annan – har genom decennierna väckt häftig debatt. Den har också blivit älskad för de vemodiga porträtten och miljöerna från det oscarianska Stockholm – tecknade med hela Söderbergs oöverträffade känslighet och kvickhet.Hjalmar Söderbergs klassiker Doktor Glas utkom första gången 1905 och var då oerhört provocerande för sin samtid. Med sin psykologiska nerv, moralfilosofiska utläggningar och förälskade skildring av sekelskiftets Stockholm är den lika aktuell idag.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket