Dödssynder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emile Zola

Jämför och hitta det billigaste priset på Dödssynder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dödssynder är skriven av Emile Zola och gavs ut 2018-12-21.

Dödssynder som bok, ljudbok eller e-bok.
Dödssynder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 257

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dödssynder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dödssynder. Boken är skriven av författaren Emile Zola. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dödssynder var 2018-12-21.

Originalspråket som Emile Zola skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Dödssynder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 442 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 40 mm och den väger så mycket som 664 g. Dödssynder ISBN är 9788726044218. Dödssynder är en fristående bok .


Läs Dödssynder som bok

För dig som vill köpa och läsa Dödssynder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 257 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dödssynder som ljudbok

Vill du lyssna på Dödssynder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dödssynder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dödssynder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dödssynder som pocket

Dödssynder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dödssynder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dödssynder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dödssynder
 • Författare: Emile Zola
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2018-12-21
 • Pris: 257
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 442
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 40 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9788726044218

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dödssynder?

Dödssynder är skriven av författaren Emile Zola

När gavs Dödssynder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-21.

Var kan jag köpa Dödssynder?

Vi rekommenderar att du köper Dödssynder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Dödssynder kom ut chockades den parisiska publiken av romanens våldsamma innehåll. Romanen kan beskrivas som en psykologisk thriller som utspelar sig längs järnvägen mellan Paris och Le Havre.Jacques Lantier är en plågad själ som tror att han kan kontrollera sin galenskap med hjälp av sin förtvivlade älskarinna Séverine. En tragisk resa tar sin början fylld av svartsjuka och våldsbrott.Emile Zola (1840-1902) var författare och journalist. Zola var naturalismens förgrundsfigur och en av de mest utgivna, översatta och kommenterade författarna i världen.

Utgivande förlag: Saga Egmont