Djuphamn

Djuphamn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tove Alsterdal

Jämför och hitta det billigaste priset på Djuphamn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Djuphamn är skriven av Tove Alsterdal och gavs ut .

Djuphamn som bok, ljudbok eller e-bok.
Djuphamn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Djuphamn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Djuphamn. Boken är skriven av författaren Tove Alsterdal. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Djuphamn var .

Originalspråket som Tove Alsterdal skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Djuphamn är det: 9789180187046.


Läs Djuphamn som bok

För dig som vill köpa och läsa Djuphamn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Djuphamn som ljudbok

Vill du lyssna på Djuphamn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Djuphamn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Djuphamn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Djuphamn som pocket

Djuphamn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Djuphamn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Djuphamn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Djuphamn
  • Författare: Tove Alsterdal
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187046

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Djuphamn?

Djuphamn är skriven av författaren Tove Alsterdal

När gavs Djuphamn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Djuphamn?

Vi rekommenderar att du köper Djuphamn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nu kommer den efterlängtade sista delen om polisassistent Eira Sjödin i Tove Alsterdals succéserie från Ådalen. Första boken i serien, <i>Rotvälta</i>, fick Svenska deckarakademins pris för Bästa kriminalroman i Sverige 2020 samt Glasnyckeln för bästa nordiska deckare. Den utsågs dessutom till Best Book of the Fall av People Magazine i USA. Den andra hyllade delen i serien, <i>Slukhål</i>, släpptes i oktober 2021. Böckerna har hittills sålt i mer än 300 000 exemplar bara i Sverige. När dykare går ner i Ångermanälven för att utforska de hundratals skeppsvrak som döljer sig på botten, finner de kvarlevorna av en man. Det visar sig att han har blivit mördad, men vem är han? Trådarna leder tillbaka till 1960-talet i Ådalen och världen, med hårda politiska konflikter och stora drömmar om frihet. Polisassistent Eira Sjödin som är gravid och har inre tjänst får utreda det kalla fallet eftersom det verkar riskfritt. Medan sanningen om den döde kryper allt närmare hennes eget och familjens liv räknas veckorna ner mot förlossningen. Fortfarande vet hon inte vem som är far till hennes barn. Samtidigt är den kvinna vars brott Eiras bror sitter fängslad för på väg norrut i flykt undan rättvisan, efter att ha dödat igen. TOVE ALSTERDAL har lovordats för alla sina spänningsromaner, ända sedan debuten med <i>Kvinnorna på stranden</i> 2009. Hennes böcker ges ut på trettio språk och är prisbelönta i flera länder. Tove har tidigare arbetat som journalist, dramatiker och mentalskötare. Hon bor i Stockholm och Ådalen. "Det är som vanligt så oerhört välskrivet. Varenda person i boken får ta plats och gestaltas med värme och kärlek. Liksom deras tankar och känslor. Även om det är mer action och mer traditionell spänning än vanligt läser jag med stor njutning och ett leende." Nisse Scherman, blogspot.com Sagt om de tidigare delarna i serien: "Läs och njut." Go kväll, SVT "Sträckläsning garanteras." Aftonbladet " Norrland noir på högsta nivå." Femina

Utgivande förlag: Lind & Co