Diana – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julie Burchill

Jämför och hitta det billigaste priset på Diana innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Diana är skriven av Julie Burchill och gavs ut 2003-11-01.

Diana som bok, ljudbok eller e-bok.
Diana

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Diana

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Diana. Boken är skriven av författaren Julie Burchill. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Diana var 2003-11-01.

Originalspråket som Julie Burchill skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Diana, prinsessa av Wales som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Diana i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 225 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 280 g. Diana ISBN är . Diana är en del av serien: Feminista.


Läs Diana som bok

För dig som vill köpa och läsa Diana som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Diana som ljudbok

Vill du lyssna på Diana som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Diana som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Diana som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Diana som pocket

Diana finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Diana med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Diana med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Diana
 • Författare: Julie Burchill
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2003-11-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 225
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 20 mm
 • SAB: Lz Diana, prinsessa av Wales
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Diana?

Diana är skriven av författaren Julie Burchill

När gavs Diana ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-11-01.

Var kan jag köpa Diana?

Vi rekommenderar att du köper Diana hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Julie Burchill, den engelska popjournalistikens mest briljanta företrädare, publicerade 1998 den mest egensinniga biografi över prinsessan Diana som skrivits. Burchills personliga intresse och rörande djupa engagemang för Diana var känt redan före den mytomspunna bilolyckan i Paris, och hon var också den som myntade begreppet ‘the people’s princess’. Boken är förutom biografi och livshistoria också en personligt hållen skildring av ett av vår tids märkligaste kvinnoöden. Burchill levererar inte någon ‘objektiv’ sanning om Diana Spencer; hon har istället valt att porträttera Diana som en godhjärtad och kärlekstörstande kvinna som offrades för monarkins framtid. Som de flesta av Burchills texter verkar boken vara en produkt av lika delar energi och aggression. Men här finns också, satt i relation till hennes övriga böcker, en alldeles särskild inlevelse och genuin kärlek till föremålet för texten. Diana är en av de tre första titlarna i Modernistas systerserie Feminista.

Utgivande förlag: Modernista