Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jennifer Wegerup

Jämför och hitta det billigaste priset på Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan är skriven av Jennifer Wegerup och gavs ut 2018-08-13.

Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som bok, ljudbok eller e-bok.
Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan. Boken är skriven av författaren Jennifer Wegerup. Ekerlids är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan var 2018-08-13.

Originalspråket som Jennifer Wegerup skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sport & fritid vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 170 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 308 g. Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan ISBN är 9789188193834. Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan är en fristående bok .


Läs Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som bok

För dig som vill köpa och läsa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som ljudbok

Vill du lyssna på Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan som pocket

Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan
 • Författare: Jennifer Wegerup
 • Genre: Sport & fritid
 • Förlag: Ekerlids
 • Utgivningsdatum: 2018-08-13
 • Pris: 215
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 170
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188193834

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan?

Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan är skriven av författaren Jennifer Wegerup

När gavs Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-13.

Var kan jag köpa Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan?

Vi rekommenderar att du köper Det ljuva fotbollslivet : guiden till den perfekta italienska fotbollsresan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla vägar bär till stadion. I Italien är fotbollen på samma gång upphöjd till religion och en självklar del av vardagslivet. Att se en match på plats är en upplevelse också för den som inte följer fotboll annars. Men hur och var får man tag på matchbiljetter? Hur tar man sig till stadion bäst? Var ligger supporterbutikerna? Kan man titta på sin favoritklubbs träning? Var kan man få en glimt av spelarna? Går det att få autografer? Var kan man ta en öl eller ett gott glas vin före match, med de lokala supportrarna? Jennifer Wegerup har i sitt arbete som journalist följt italiensk fotboll på nära håll i över 25 år. Hon skriver bland annat för Italiens största sporttidning, La Gazzetta dello Sport. Hon är SVT:s stringer i Italien och även nyhetskolumnist i Expressen och krönikör i tidningen Fokus. I den här guiden delar hon med sig av sina tips för en komplett italiensk fotbollsresa. Juventus, Milan, Inter, Roma, Lazio, Fiorentina, Napoli – vilka du än vill se, ta med den här boken på resan. Här får du svar på alla frågor ovan och mycket mer. Du får också tipsen om spelarnas stamställen, fansens barer och andra goda ställen att äta och dricka på i njutningens Italien, som också erbjuder shopping och sevärdheter i världsklass. Jennifer Wegerup berättar också om sina möten med Italiens förbundskapten Roberto Mancini, Milans Filippo Inzagi, Juventus Antonio Conte, Zlatan Ibrahimovic och många andra storheter i italiensk fotboll.I guiden får du även receptet på Zlatans favoritpasta, kan följa med på scudetto-firande en sen natt i Rom, vandra i Maradonas Neapel och läsa om en rad andra stjärnmöten och fotbollsminnen under Wegerups alla år med il calcio, fotbollen. Så följ med till Italien, det är tid för avspark!

Utgivande förlag: Ekerlids