Det långa vita molnets land

Det långa vita molnets land – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Lark

Jämför och hitta det billigaste priset på Det långa vita molnets land innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det långa vita molnets land är skriven av Sarah Lark och gavs ut .

Det långa vita molnets land som bok, ljudbok eller e-bok.
Det långa vita molnets land

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det långa vita molnets land

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det långa vita molnets land. Boken är skriven av författaren Sarah Lark. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det långa vita molnets land var .

Originalspråket som Sarah Lark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Det långa vita molnets land är det: 9789180187077.


Läs Det långa vita molnets land som bok

För dig som vill köpa och läsa Det långa vita molnets land som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det långa vita molnets land som ljudbok

Vill du lyssna på Det långa vita molnets land som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det långa vita molnets land som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det långa vita molnets land som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det långa vita molnets land som pocket

Det långa vita molnets land finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det långa vita molnets land med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det långa vita molnets land med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Det långa vita molnets land
  • Författare: Sarah Lark
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187077

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det långa vita molnets land?

Det långa vita molnets land är skriven av författaren Sarah Lark

När gavs Det långa vita molnets land ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Det långa vita molnets land?

Vi rekommenderar att du köper Det långa vita molnets land hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

London 1852. Guvernanten Helen Davenport arbetar i ett välbeställt hem, men trots att hon har allt hon kan önska saknas en avgörande sak: en egen familj. Helen är ingen ungdom längre och tiden för att hitta en lämplig friare håller på att rinna ut. När hon i kyrkobladet stöter på en annons efter anständiga unga damer som önskar ingå äktenskap med medlemmar av den anglikanska kyrkan i Christchurch, Nya Zeeland, känns det som om den gällde henne personligen. Även Lady Gwyneira Silkham har trots uppväxten på ett walesiskt fårägargods svårigheter att hitta ett lämpligt äktenskapsparti. Hennes frimodiga natur avskräcker de lämpliga unga lorderna. När fadern spelar bort hennes hemgift uppstår möjligheten att lösa skulden genom att lova bort dotterns hand. Den tilltänkta äkte mannen har även han ett fårgods – på Nya Zeeland. Helen och Gwyneiras öden flätas samman på resan mot det nya hemlandet. Men deras äventyrslust kommer att sättas på hårda prov. Mötet med det nya landet är fyllt av förväntningar men också bittra besvikelser. Kommer de att kunna göra sig ett hem i Aotearoa – det långa vita molnets land? <i>Det långa vita molnets land</i> är en fängslande roman om kärlek och hat, tillit och fiendskap i två familjer vars öden är oupplösligt förbundna. SARAH LARK, född 1958, har blivit en bästsäljande författare med sina fängslande romaner från Nya Zeeland och Karibien, som också nått en stor internationell läsekrets. Sarah Lark är en pseudonym. "<i>Det långa molnets land</i> är i sin historik nära besläktad med vår egen mästare inom området emigrantlitteratur, Vilhelm Moberg och hans Utvandrarromaner. De påminner om Sarah Larks senaste roman, både till omfång och historik, i den meningen att det mesta som berättas, kunde ha hänt verkliga personer. Nu är de som nämns vid namn oftast fiktiva men deras tid och upplevelser är äkta." Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet

Utgivande förlag: Lind & Co